PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Thursday, March 5, 2009

Mata Kiri Gua Kabur

sori la kalo gua da lama tak mengarot dalam blog gua ni.. gua bukan pe.. gua ngah bz bekerje.. mata lak wat hal.. ada ke rabun sebelah mata? seyes dow.. mata kiri gua kabur ni.. seolah2 sebelah kiri gua ni penuh dgn asap2, dan sebelah kanan mcm ada awek seksi.. pehh.. kacak gle mata gua.. lu orang mana ada mata cm gua.. bawak kete pon selamba je gua kenyit mata.. tu belom masa ayat awek lagi.. kalo ayat awek, mmg gua pejam mata la.. sbb kebanyakkan awek yg gua ayat tu biasanya tak cun.. kaokaoako.. zzzz..

adoiyai.. rasa cm nak balik pon ada ni.. malas tol nak keje.. mata sebelah kanan je leh pakai.. mata kiri wa simpan dalam kocek.. kasi cas dulu.. mana tau pastu ok ke.. aiyaaa.. gua ada satu mata je untuk guna wat keje.. apa cerita? da la keje gua ni memerlukan kepoweran mata.. dem! mmg byk la error2 yg gua wat pasni.. pastu kompem2 bos gua panggil esok.. adoi.. nak makan nasi pon susah.. ye la.. mata nampak lauk belah kanan je.. lauk belah kiri tak nampak.. da basuh tangan semua baru sedar.. dem gua lupa nak makan lauk belah kiri.. pastu nasi pon banyak bsepah bawah pinggan.. haiyaa.. manyak rugi la ini macam..

gua rasa makin tensi.. disamping kekaburan mata kiri gua.. ada lagi satu masalah.. budget gua ngah lari sebenarnya.. penat gak la gua nak kejar.. maklum la gua da gemuk.. pancit sket.. bukan cm dulu2.. 'olahragawan sekolah'.. zzz.. hmm.. mcm2 kena beli n bayar.. susah tol.. gaji bulan lepas lak tak dapat2 lagi.. hutang makin menimbun.. seolah2 gua keje ni untuk bayar hutang.. ntah bile nak enjoy dgn duit gaji ni.. bulan depan kot..haih.. bosan tol hidup gua..

gua pon makin malas baru2 ni.. bukan malas apa.. malas nak wat blog.. actually malas nak keje pon ada sket2 sebenarnya.. hehe.. tapi kalo malas keje pon, tetap takleh watpe.. tetap kena g keje gak.. kang bising lak bapak gua kalo gua berhenti keje tiba2.. hmmm.. berciter pasal kemalasan wat blog.. gua taktau asal gua malas nak wat blog.. takde idea kot.. korang kasi la idea.. nak wat topik apa.. just msg atau komen gua.. nanti gua wat la.. amacam? ada berani??????

4 comments:

odette said...

mate seblah kabur lak..pasni lubang idung seblah tercicir lak...iskiskisk mcm2..din2

teRi said...

lol..kata da tua.. biasa la.. byk spare part kena buang.. haha.. taktau la asal jd cmni.. mayb dulu aku byk terdedah dgn bahan kimia.. patutnya aku jd superhero.. tp ni mcm jadi superlemau je.. lol.. wei.. bagi la idea nak wat topik pasal pe? kang ble aku free, aku wat la.. komon2..

odette said...

aku suh buat 10facts xbuat2 lg iskiskisk ko buat la pasal ko punye mitos2 ke...pasal kaki ko bau cagu ke...pasal ko nk banje aku gelang ke

teRi said...

lol.. tajuk ko tak urban langsung! huh!