PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Sunday, March 8, 2009

Bad Girls!

gambar sekadar hiasan
*dulu dia ni makwe aku.. ;p*


Perhatian : Article dikopipes dari sini. Pastu aku edit2 sket.. xcaye g klik

GUA nak bagi ayat maut yang GUA rasa akan mencetuskan mogok di ruangan ini. Kaum lelaki sebenarnya lebih gemarkan wanita nakal berbanding dengan yang baik walaupun apabila ditanya tentang wanita pilihan, jawapan standard ialah “Saya inginkan teman wanita yang boleh membimbing saya ke jalan tidak ber'tol”. Sebelum abang-abang, pakcik-pakcik, atok-atok, tan sri- tan sri, nyah-nyah yang membaca artikel ini tidak bersetuju dan mencari-cari idea untuk memberi komen maut, GUA cabar abang-abang semua cakap kuat-kuat “Aku tak minat wanita!” dan… hati-hati, anda mungkin gay.

Kenakalan wanita mencetuskan fantasi-fantasi nakal di fikiran lelaki dan imej-imej menarik, dan ini akan merembeskan adrenaline ke tubuh mereka lantas menimbulkan perasaan teruja. Malah air liur juga akan meleleh sampai ke dagu. Tidak kiralah samada fantasi nakal di fikiran lelaki itu direalisasikan oleh si wanita atau tidak, persepsi yang wujud itu lebih penting dari realiti. Semuanya bermula di minda! Dan berakhir di jamban! Oleh kerana itu lelaki gemarkan wanita kaya, wanita cun dan seterusnya wanita nakal.

Persepsi 1: Wanita nakal pandai mengurat dan tidak takut untuk mendekati lelaki! Malah muka mereka lebih tebal daripada tembok! Pendekatan mereka lebih berani dan jika ditolak sekali pun mereka cool sahaja. Oleh itu mereka perlu ditolak banyak kali sehingga mereka jatuh ke dalam longkang. Itupun mereka tetap cool sebab sejuk terkena air longkang. Sekurang-kurangnya mereka berani memberitahu perasaan mereka dan si lelaki itu pun sudah tahu yang mereka berminat. Yang lainnya terpulang kepada yang empunya diri. Sifat berani dan cool yang ada pada wanita-wanita nakal ini menggiurkan! Slurpp! Nyummie! Sudah rasa sekali, mesti mahu tambah lagi! Kalaupun mereka ini sebenarnya takut untuk approach lelaki, persepsi lelaki tentang wanita nakal adalah sebaliknya atau mungkin lelaki sebenarnya langsung tak ambil peduli. Anda peduli?

Persepsi 2:Temujanji atau dating dengan wanita nakal tidak membosankan kerana mereka tahu mencari cara-cara menarik dan luarbiasa untuk menghabiskan duit teman lelaki. Itu belum lagi saat-saat menunggu mereka bersiap. Kompem 3 jam, kena menunggu. Itu pasallah minah clubbing atau mereka yang pandai main congkak selalu keluar berjalan-jalan dengan boyfriend. Boleh membeli belah dengan menggunakan duit boyfriend. Kalau pun hanya pergi tengok wayang, ‘tengok wayang’nya lebih menarik dan 3gp berbanding wanita yg baik tapi poyo. koakaokao..

Persepsi 3: Wanita nakal tidak terdesak nak cari bf tetap. Mereka hanya terdesak nak kikis duit sahaja. Mereka ini datangnya daripada golongan wanita yang tidak menggelabah, tidak kecoh dan tidak berlagak, Semuanya sedap-sedap sederhana. Sifat wanita yang begini mengghairahkan dan menghairankan lelaki. Apa kena mengena kikis duit dengan tidak menggelabah? lol

Persepsi 4: Kenderaan wanita nakal tidak biasa. Mana ada wanita nakal naik kereta biasa-biasa, paling-paling pun naik lrt atau komuter atau teksi. Basikal dan motor tidak diterima pakai oleh golongan ini. Takkan wanita nakal hanya naik basikal biasa? Kurang-kurang pun kena tambah lagi 2 tayar kt belakang basikal itu. Barulah seksi, barulah balak mari mengejek! "Boo.. tak pandai bawak basikal!" haha..

Persepsi 5: Wanita nakal selalunya pandai bermekap dan terdapat dua pendapat tentang mereka yang ini. Pertama, mereka mahir menggunakan alat mekap sehingga boleh menjadi mak andam. Kedua, mereka pandai menyapu bedak di muka sehingga jerawat batu semua hilang. Lelaki memang akan lemah dengan skill ini.

Persepsi 6: Wanita nakal sering menjadi pilihan atau idaman ramai lelaki! Sifat semulajadi perempuan ialah suka membuat lelaki lain cemburu. Dan apabila lelaki dapat bertemankan wanita nakal, kadar cemburu lelaki lain kepadanya meningkat berkali ganda. Dan berkemungkinan juga kadar pembunuhan antara lelaki- lelaki meningkat berkali ganda kerana berebut teman wanita! Kombinasi yang sempurna!

Persepsi 7:Mereka ini pandai bergaya dengan menggunakan duit boyfriend-boyfriend. Secara amnya lelaki juga suka bergaya dan jika digandingkan dengan pasangan yang bergaya, mereka akan kelihatan lebih bergaya serta kayap serta bangkrup. Ini mungkin kerana wanita tersebut akan mengoda lelaki tersebut membiayai segala perbelanjaan untuk mereka bergaya. Dan sila kembali ke persepsi 5 yang akan menbuatkan lelaki lebih lemah lutut.

Atas sebab-sebab di ataslah kenapa ramai wanita nak jadi rockers walaupun umur sudah melepasi had kelayakan. Manakala sebab lain wanita ingin menjadi rockers ialah kerana setiap tahun terdapat pertandingan AKADEMI FANTASIA. Mereka ingin mencontohi Mama Rina! Siapa tau kan? Dan atas sebab-sebab di ataslah jugalah kenapa lelaki terleleh air liur dengan wanita nakal! Kata sedap-sedap. Memanglah wanita nakal atau bad girls ini bukan calon ideal untuk dijadikan isteri tetapi idea untuk berpacaran dengan wanita baik sudah membosankan, apalagi untuk mengalaminya. So mungkin sebab itu sekarang ini ramai lelaki jadi gay. Hanya lelaki memahami lelaki.. koakoakao.. babing.. blog aku da jadi blog gay ni.. dem!

p/s : any comment??
p/s/s : thanks to gaygal - aceed sbb sharing.. huahuahuaha

5 comments:

AkuAyie said...

kesimpulannya..
nakal itu seksi gitu?

hahaha....

xoul said...

wakaka..sengal gle..mengatakan sedap-sedap..

teRi said...

sedap itu nakal wahai kawan2..
tapi seksi tetap sedap jua.. lol

arch^t said...

Pastu aku edit2 sket..<---jadahnye??cm edit sume je ni
booo~
haha

teRi said...

haha.. koakoakoa