PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Thursday, March 19, 2009

Aku Tak Paham Isi Hati Perempuan..



mengapa eh?
kenapa pompuan ni agak susah untuk difahami?
apa yang dia nak sebenarnya?
ke dia sendiri taktau apa yang dia nak?
atau
dia sengaja pura-pura tak tahu apa yang dia nak..
hmm..

mode: jiwa kaco


10 comments:

k.h.a.d.i.j.a.h said...

perempuan nih complicated :S
kdg2 mende sng sje wat jdik rumit.
perempuan taw sgt2 apa yg dia nak.
kalau boleh,apa yg dia nak,kene ada dpn mata.
xyah susa2 usaha :P
sbb kadang2 ble dia da ltey usaha,dia akn give up cmtu je n hoping for miracle to happen.
hati perempuan,x sume org ley bce.
heh :)

AkuAyie said...

x...mmg x taw apa yg kami nak..
haha
can u tell me plz, if u know? wakaka

nadia_saleh said...

saye sokong cik khadijah aka mossy!
=]

akuxbiadab said...

meh aku bg tau...
pompuan nie suke ikan besar tak kiralah walau ikan tu tua ke tak janji besar dan hebat...setakat lu ular jer besar dan hangus...
lu ingat diorg nak...lainlah kalo lu tu UNIK...

hahahahhahahhah

xkemakx

hackerzx said...

peh..marah kt mak..anak derhaka..lol

teRi said...

@k.h.a.d.i.j.a.h: kata2 anda amat btol..

@akuayie: aku tau apa pompuan nak sebenarnya.. tapi bile aku bg.. dia tamo.. bile aku tak bg.. dia mau.. lol... cmne tu? haha..

@nadia salleh: saya sokong man u! lol

@bob: kemak bob.. rosak kwn dgn ko.. haha..

@hackerzx: kelaka.. ble masa lak aku marah mak aku.. lol.. makwe pon takde.. (tibe2)

zila_rock!! said...

pempuan ni nk belaian..
kasih sayang...
n sentiasa nk diberi perhatian
klebihannye...
die akan lagi bertambah sayang
pada si lelaki
lelaki tanak ke disayangi
xnk ke awek setia...??

teRi said...

lelaki: nak nak!

haha.. semua org nak disayangi.. tapi.. ntah la.. kdg2 aku tgk dia mcm tak tau apa yg dia cari.. mayb dia cari kaseh sayang melalui cara dia tersendiri.. aku syg pompuan.. takot jd pape kt pompuan.. kalo bole xnak bg calar sket pon.. /me gosok2 kasi ilang calar..

ntah la.. hope dia hepi dgn jalan yg dia pilih..

Ikan_Pari@@ said...

++Kahkah. Deme pompuan, mesti bekap kaum sendiri. hahahahahha

Youjie said...

Biaselah Pompuan...nakkan perhatian..kadang-kadang sengaja nk orang marahkan die...tapi bile dimarah akan merajuk...bile merajuk nak dipujuk..bile dipujuk nak macam-macam lah....

Kami kaum hawa memang special edition skit.. :P