PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Thursday, March 12, 2009

Berita Baik Dan Berita Burok..



Berita Baik!


Gambar 'awek bermata besar' yang aku dan xoul tergila-gila selama ini telah berjaya diambil! yeah!!! pasti anda semua sudah lama tertunggu2 bukan? kepada pembaca-pembaca yang sudah lupa atau tak paham apa yang aku merepek2 ni, sila lawati post1, post2 dan post3 untuk maklumat lanjut.. ok? pembaca sudah paham? ok cun.. maka tanpa melengah-lengahkan masa.. kini saya mempersembahkan!!!!!!



(eh.. tak nampak lak mata besar awek ni.. jangan kata mata.. muka pon hampir2 tak nampak.. tapi ok la kan xoul? at least ko tau dia ada hidung dan mulot.. k tak xoul? puas hati? koakaoa...)



Berita Burok!

Tadi aku google frenster.. pastu tibe2 terjumpa frenster awek dalam gambar ni.. yeah!! sonok.. leh add.. yeay.. yeay.. baru je nak add.. tibe2.. alamak.. umur dah 27 tahun.. zzz.. keciwa2.. ingat muda dari aku.. huhu..tp tu takpe.. umur maseh boleh lagi diketepikan.. bukan halangan bagiku.. ala.. apa sangat angka? btol tak? kuikiukuikui..tapi yang paling mengeciwakan.. status dia.. 'in a relationship'.. tak dapek den nak tolong.. huhu...

Sedeh gak la.. eden baru nak ayat awek ni, xoul lak baru nak usya gambar TAPI last2 dapat berita yang menyedihkan.. takpe la xoul.. kita single lagi untuk sehari. mana tau esok kita dapat awek ke? ;p

notakecik: cuak gak kalo awek bermata besar ni dapat tau yang aku citer2 pasal dia kt blog aku.. da la kt friendster aku ada link blog aku ni.. demit.. makan tak cukup tanah nanti.. hehe.. ;p

4 comments:

AkuAyie said...

cun gk awek ni dr tepi...
uit...
bhye woo kalau dia terbaca post kaw ni.. haha

teRi said...

haha.. xpe.. /me lari ke sudan.. lol

Ikan_Pari@@ said...

++Ler ok le 27. Kamu kan dah 46

Shahrul Azry said...

tolong la die baca blog lu! :P