PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Thursday, March 5, 2009

syshhh

pehh.. kat tempat keje gua ni da ada sorang awek comel.. pakai tudung.. bole la.. comel orangnya.. takde la hot tapi sejuk mata memandang.. nak watpe hot2.. kang terbakar kat akhirat nanti.. hahaha.. poyo je gua.. padahal taste gua mmg nak hot n spicy je.. huh!

tadi mata kiri gua ni cam kabur sket.. pastu tibe2 bila tgk dia ada kt depan kiri gua ni, pehh! terus baik mata kiri gua.. hahaha.. da seminggu lebeh kot dia keje cini.. gua tak penah tegor dia.. nama pon taktau.. haha.. biasa gua tau nama bdk2 yg keje kt cn tp skang ni mcm dah malas nak amik tau lak.. ramai sgt yg dtg keje.. da la keje kejap2.. mayb sbb bosan kot keje cn... lg pon bdk2 yg keje dgn gua ni semua part timer je.. so suka ati dorang la nak dtg keje bile2..

wah.. makin comel la awek ni.. mata besar.. o.O pehh.. suka btol aku tgk awek mata besar ni.. dem.. cmne nak tau nama dia eh? takkan nak g ayat.. kelaka la.. gua ni pemalu.. tak penah gua ayat awek depan2.. nasib baik gua tak hensem.. kalo tak, habis semua awek gua ayat termasuk makcik2 cleaner.. haha.. nama je kacak tp rupa jauh la.. haha.. adeh.. takpe la.. wat sajian mata je la.. at least ada gak awek cun sorang kat cini.. terhibur gak ati yang lara ni.. leh wat penguat semangat nak datang keje.. koakaoka.. pehh.. awek taste xoul ni.. kalo dia tau ada awek comel kat cn.. sure dia dtg sini hari2.. haha.. syhhh.. jangan bagitau dia.. ok2 gua pecaya lu orang.. oit odet! ko jgn kopipes lak natang ni.. rahsia ni.. zzz.. k la.. gua nak sambung skodeng awek tu balik.. bye

11 comments:

teRi said...

[14:29] xoul: lol
[14:29] xoul: amek gamba awek comel
[14:29] xoul: kamonn
[14:30] xoul: amek2
[14:30] xoul: ckp je ni last day ko keje
[14:30] xoul: nk amek wt kenangan
[14:30] xoul: amek2 gamba sume
[14:30] xoul: pastu sok ko jgn dtg dh
[14:30] xoul: amacam

teri: zzzzz

xoul said...

siot la kopipes btol2..haha

teRi said...

haha.. sebelum ko kopipes.. aku kopipes dulu.. haha.. yes.. 1-0.. lol

odette said...

/me take note pakai marker merah

teRi said...

[15:25] odet: awek comel je ke ade
[15:25] odet: pakwe2 yg kacak selain ko xde ke?
[15:25] teri: ..
[15:26] teri: semua pompuan cn
[15:26] teri: aku pon
[15:26] * teri keje pakai tudung

/me terpaksa tipu utk lindung2 laki dr sini dari odet.. lol.. kokaokaokaoa

xoul said...

peh../me take note dlm word..haha

teRi said...

haha..

/me jd lecturer.. haha

odette said...

/me take note pakai microsoft 2007 perhhhhh pas2 nk buat slide powerpoint skali

teRi said...

[15:41] odet: woi2
[15:41] odet: ko g paste kat xoul sape suh
[15:41] odet: dem
[15:41] syahhairie: mana ade aku paste kt dia
[15:41] syahhairie: pehh
[15:41] odet: erkkk
[15:41] syahhairie: pehh tuduh aku

pehh.. ble masa aku paste kt xoul.. aku paste kt cn je.. aku saja paste kt cn.. tak paste kt depan tu.. sbb tanak bg korang malu.. pehh.. sedeh aku.. penat je aku bkorban demi ko.. /me keciwa

/me lari ke xoul

odette said...

larila kat xoul...die busuk xmandi lg eeeee

hackerzx said...

bosan..