PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Wednesday, March 25, 2009

Oh Cik Arianna TAG Saya!!~

Wow.. cik Arianna TAG saya.. Yang lebih mengejutkan, rasanya ni 1st time kot dia wat tag kt blog dia.. hehehe.. =p ok la.. jom kite b' TAG !

What time did you wake up today?*

Kol bape eh? cam da lupa je.. jap2..hmm.. kol 7 pagi bangun subuh.. demit kantoi suboh lambat.. pastu tdo balik.. zzz

What are your plans for today?*

Lol.. hari ni plan nak.............. ok takde plan pape pon..kehidupan ku mmg bosan.. sedeh2.. T_T

Who do you miss most?*

Erk.. kena jawab ke ni? lol rindu arianna bole? ;p

takde la.. rindu kawan2 semua.. rindu nak lepak2 mcm dulu.. hohoho..

What matters most to you?*

Awek2 yang sedang membaca blog saya.. oh awek2.. sudilah dikau terima ku jadi bf mu..ohhh..

**odet... ketepi2.. ko tak termasuk.. koakao.. xoul..ko pon.. demit.. sebok baca blog aku.. zzz**

Who do you love?*

Makwe.. eh.. silap.. tentulah mak, ayah, adik2, dan kawan2..

** jawapan yang paling selamat.. zzz**

Name 1 person that is amazing?*

SUPERMAN

Name of the person that you're thinking right now?*

Hanya arianna.. **demit terkantoi lak!**

[teringat kt dia la sbb dia la yg wat saya wat tag ni.. auww... guna perkataan 'saya' lak.. huahuahauhau..]

What is your favourite food?*

Masakan ibu ku.. seyes.. kfc dgn mcd pon takleh lawan..

**sebenarnya aku da xleh makan kfc dgn mcd sbb kompem pastu aku g jamban byk kali.. demit**

When did you last get drunk?*

Masa aku ngah berlatih kungfu mabuk.. zzz.. penah la sangat aku minum.. dosa2.. ibu kepada maksiat tuh.. hisk!

**gua geng tabligh skang..koakaoka**


Do you want to have babies?*

Mesti la nak.. kalo bole nak 11 orang anak.. yes... lebeh sket dr arianna.. boo arianna nak beranak 10 org je.. takleh wat team bolasepak.. boo.. koakaoa.. Ok aku kena kawen 4 sebab bini 1st keje dia adalah beranak.. bini 2nd jaga anak2.. then, bini 3rd wat keje rumah.. last skali bini 4th kena pandai ehem2.. korg pk pe? demit.. dia kena pandai masak la.. nak bg aku makan..lol..kacak tak jadual bertugas yg aku da wat? kaokaoa..


What did you have for lunch today?*

Makan angin je tadi..

**bukak cermin tingkap kereta.. pastu nganga mulot luas2.. ngappp!!**


Are you working now?*

Erk.. keje part time skang ni... syhh.. jgn bgtau sapa2..

Malu la kalo dorg tau anak datok pon kena keje part time.. zzz


When was the last time you felt really happy?*

Bile ntah.. mcm hari2 je hepi.. ke hari2 aku tak hepi?

Demit!! aku baru sedar yg aku tak penah hepi.. sedeh2.. huhu... uwaaaaaaaa..


Who is one person that can really make your day?*

Hmm.. sapa eh? bakal bini 1st kot.. rasa2nya la..


And why is that so?*

Sebab dia nak jadi bini no 1st aku la.. sapa tak sonok? leh wat kilang anak! haha.. zzz


Any last words?*

Sapa nak jadi bini 1st aku?
komon2.. mega sale ni! jualan murah2.. mari2.. sapa nak saya? zzz



6 comments:

kar-el said...

oi pesal sebut nama aku dlm tag ni?? lol

odette said...

**odet... ketepi2.. ko tak termasuk.. koakao.. xoul..ko pon.. demit.. sebok baca blog aku.. zzz**

perhhh xoul terry makin berubah la skang..makin sombong..smpai ckp kite sebok bace blog die...biri-biri btul terry ni... /me ajak xoul bawak diri -.-

teRi said...

haha.. booooo..

dalila said...

bini 1st ye.. ade hati nak pasang lebih nmpk.. :P

teRi said...

haha.. angan2 je.. xde la.. prinsip teri sebenarnya kawen hanya skali.. bercinta pon skali kalo bole.. yang dalam entri ni gimik je.. hehe.. ;p

dalila said...

alololo.. comelnyaa~ ;P