PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Monday, February 2, 2009

Ngendap Orang?

Amboi korang ni.. kalau cerita pasal ngendap2.. laju je baca eh? haha.. lagi2 stalker blog macam x***, o***, e****.. skodeng2 ni mmg kegemaran korang kan? hahaha.. ok2.. aku nak cerita sedikit pasal hendap menghendap ni.. giler beb.. zaman IT ni.. semua benda kite leh ngendap.. dah macam spy james bond lak.. dengan menggunakan teknologi, kita boleh skodeng orang pakai teropong bkuasa tinggi la, satelit la, mikroskop la dan macam2 lagi.. ala.. macam cite eagle eye tu.. skang ni susah dah nak simpan perbuatan rahsia atau nak wat pape2 tanpa pengetahuan orang lain.. bahaya beb.. ko jgn tkejut kalo tibe2 mak ko sms ko.. "Pehh.. anak derhaka! ko kata nak g ngaji dgn ustazah aminah.. rupa2nya ko g main teng-teng kat belakang skolah eh!! siap ko! balik nanti, teruk aku kerjakan!! ".. haa... so jaga2 la sket.. bdosa menipu ni.. TUHAN SENTIASA NAMPAK.. INGATLAH WAHAI SAHABAT2 KU..

Sebenarnya, aku nak kongsi rahsia dgn korang ni.. Pagi tadi membe aku ada bagi satu laman web ni.. giler la.. melalui laman web ini kita bole tau kedudukan seseorang itu dengan hanya menggunakan no hp orang itu sahaja. bukan cam finder maxis tu.. tu bosan.. Melalui laman web ini juga ko bole CARI sapa2 yang ko nak asalkan tempat dia duduk tu ada signal utk hp dia.. kira satelit boleh detect hp dia la..macam gps tu la.. cara nak gunakannya senang je..ko just masukkan no hp orang yang ko nak cari tu.. tu je.. nak tau laman web dia? ok ini dia..

sila klik sini untuk terus ke laman web tersebut

fakta: laman web ni sesuai utk pasangan2 yang tak caya kat gf/bf dia semua.. mana tau dia curang ke apa..
fakta2: tq pada saudara bob, kawan saya yang pakar it, kerana sudi berkongsi pengetahuan it beliau dengan kita.. thanks bro!

7 comments:

ekaz said...

pergh...kene cuba nih..
hati2 budak gemok..msuk jamban jgn bwk hp.
nnt kan ku hebohkan satu kg kamu cirit-birit!!

ekaz said...

pergh!
kamu melakukan aksi lucah!!

odette said...

pegi gaji? gaji ke ngaji? adeyhhh ke mate aku yg silap bace /me away musykil

teRi said...

cm gay odet.. yela2.. aku edit jap.. demit!

teRi said...

erk ekaz.. mana u tau i kt tandas td? demit la.. nyesal bgtau u laman web ni.. arghhhhh!

ikan_pari@@ said...

>Harem baru nak mintak no kamu cube, skali ter-ayam le plak. Haremm!!

teRi said...

kamu cuba cari ayam kamu ke? mmg la tak dapat sbb ayam kamu tu slalu off hp.. koakaoa..