PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Wednesday, February 25, 2009

Alamak Dells Tagged Aku..

WHOEVER GETS TAGGED HAS TO WRITE 10 THINGS ABOUT THE PERSON WHO TAGGED HIM/HER.

Dells? erk.. sapa tu? ;p
  1. ermm.. 1st time jumpa dia masa gathering prince network.. tp aku tak tego sbb aku ni pemalu dgn wanita cun.. kaokaoak.. b4 jumpa tu, aku slalu la dgr nama dia.. dia mmg popular la.. kiranya gals wanna be like her.. guys wanna date her.. hahaha.. begitulah hebatnya aura beliau.. ;p
  2. hmm.. lagi apa eh? dia ni lawa sgt.. puteh gle.. hoho.. dulu aku ingt org lawa mcm dia ni sombong orangnya.. tapi rupa2nya amat peramah.. seyes beb.. tak rugi kawan dgn dia.. dia mmg seorang kawan yg baik, pendengar yg baik, pemakan yg baik, pekebun yg baik.. eh.. ntah.. bab kebun tu taktau sgt.. mayb kot.. ;p
  3. sebenarnya sampai skang aku tak penah tegor dia depan2.. hoho.. kami just rapat kt ym n blog je.. saja sakat2.. hehe.. lg pon dia da keje kt jb.. uhuk2.. saya maseh di kl.. cmne nak jumpa kalo nak sgt pon.. heuheuhe.. takpe.. nanti ada kenduri nasi minyak kt umah dia, leh la kite jumpa eh.. ;p
  4. dia ni mmg pantang kalo ada org view friendster dia..kompem dia akan anta testi.. tgk? betapa peramahnya.. tu blom lg kalo ko hari2 tgk tuan empunya badan.. mesti hari2 dia banje ko makan mekdi ke.. pizza hut ke? best2.. hahaha..
  5. dia ada adik kt kl.. cun beb.. eh takde2.. takdenya aku nak bgtau link friendster adik dia.. aku da cop dulu.. huahauhaua.. haha..
  6. dia ni cm terror speaking je.. aku rasa la.. lgpon pekerjaan dia skang ni ada kaitan dgn perkapalan antarabangsa.. tp taktau la kalo dia guna tgn sbg bahasa isyarat utk bkomunikasi kan? huahuahua..
  7. nama btol dia dalila hamdan.. rasanya la.. aku lupa la ada siti ke tak..mcm ada lak.. ntah.. kang check surat beranak dia.. hueheu.. erk.. bin ke binti? hang pikiaq la sendiri.. hauhauahua..
  8. hmmm.. apa lg eh.. semlm aku da tanya dia mcm2, ari ni lupa lak.. hahaha.. haaa..skang ni dia paling lambat tdo kol 1 pagi.. hebat tak? watpe ntah tdo kol 1 pagi.. gayut dgn bf la tu.. hauhauhaua..
  9. lupa nak bgtau.. dia ni da ada ehem2.. hahaha cubaan menjatuhkan saham dia sket.. hahaha.. dlm 5 thn lg merasa la kot kite makan nasi minyak kt umah dia.. best2 makan free.. ;p
  10. erk.. yg last ni plg susah.. apa eh? erk.. susah gler.. ok2.. gigi dia kaler puteh.. rasanya la.. taktau la kalo dia cat puteh.. jap2 tgk friendster dia.. ok2 kompem puteh.. ;p


Dan skarang, saya nak TAG mereka2 ni pula :
  • sarol
  • edrie
  • aceed
  • odet
  • sapa2 la yg perasan diri sendiri cun.. koakaoakoa


Gambar di bawah ni adalah bukti yang menunjukkan segala fakta yang aku bagitau tadi adalah perkara yang sebenar-benarnya ;p



NOTA KECIK: gigi dia puteh kan? eh.. ok da mcm kuning sket.. mayb masa amik gmbr ni, dia lupa gosok gigi kot. ;p

7 comments:

dalila said...

bertuahnya punya teri!!! haha.. kuning sbb cahaya tu la.. ciss~ :P oo ye, nama btul nur dalila hamdan.. hehe.. thanks teri! ;D

teRi said...

eh siti dalila tu sapa? ok lupa awek kt penang tu.. hoho.. byk gak org yg bnama dalila ni cun2.. ;p

ikan_pari@@ said...

>Ler ingatkan tu gambo kamu Hairi! Adehh!

dalila said...

teri, sila byr royalti dgn kadar segera.. hee~ ;P

teRi said...

haha.. disebabkan dells, dekat 2000++ org view saya dlm sehari..

/me byr royalti kt dells guna duit monopoly.. ;p

dalila said...

huish ikan pari, nak kena ni.. kang jadi ikan pari bakar kang, baru tau.. haha! ;P

/me mata duitan, nak duit yg btul je.. hee~ :P

teRi said...

/me g tkr duit rm ke rupee..

semuanya demi dells..

ok dells da jd jutawan kt india.. banje makan plzzz.. ;p