PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Friday, February 13, 2009

Tempat dan Waktu ideal Nak Kentutt..

1. Kat stesen minyak.. tempat yang terbaik.. masa paling sesuai ialah masa ko isi minyak tu.. masa tu kompem la kuar gas busuk dr minyak yg ko isi tu... ko apa lagi.. kentut la sepam.. alang2.. bukan senang nak kentut kt khalayak ramai weh.. ko siap leh kentut smbil wat muka org kaya kalo ko isi minyak full.. so ko jgn tkejut kalo ada membe2 ko suka isi minyak slalu.. biasa la tu.. suka kentut..
p/s- dapat idea entri ni masa ngah sedap kentut smbil isi minyak kat stesen petronas tadi..

2. Kat bengkel kereta.. benda ni bole wat time ada brother mekanik tu ngah testing kereta je.. masa dia ngah tekan2 pedal minyak kete tu, ko kentut la.. tapi kena kentut laju sket la.. frekuensi kena tinggi sbb biasanya encik mekanik ni suka tekan pedal minyak laju2.. lol.. Lagi satu.. masa paling sesuai masa encik mekanik tu ngah isi angin kt tayar.. tapi dinasihatkan agar bunyi kentut pon diubah suai.. bunyi kena nyaring sket.. takpe key off.. lari pitching ke.. lagi bagus.. bukan apa.. takot masa bro tu ngah sedap isi angin kt tayar tu, ko lak kentut cirit.. kang cuak bro tu.. sbb kompem pastu dia ingt tayar tu da bocor... tak pepasal dia g tukar tayar tu..hahaha..
p/s- suka dgr mekanik tu tekan pedal minyak kuat2 pastu minyak habis.. haha..


3. Masa gado dgn gf ko.. time tu masa yang paling ideal skali.. ye la.. ngah gado2.. ko kentut.. kompem awek ko gelak.. biasa la.. awek suka bf kelaka ni.. haha.. lol.. tapi ko jangan kentut berderet2 lak.. kompem hangin balik awek ko tuh.. haha.. benda ni laki je leh buat.. kalo awek kentot masa gado2.. kompem pastu kena clash.. haha.. jgn kata gua tak cakap lak.. haha.. awek kentot? cam tak kelaka je.. ;p
p/s- cube tahan kentut masa malam pertama..


4. Masa ngah bergelak ketawa dengan membe... lebih terbaik kalo membe ko suka gelak kuat2.. bapak best.. kentot smbil gelak.. sapa leh beza? paling teruk mamat tu gelak lagi sbb dia ingt dia yang terkentot masa gelak2 tu.. Dinasihatkan semasa gelak ketawa tu mestilah bersama kawan2 yang berkapasiti lebih 2 orang..kalo sorang kwn je, kompem ko kena pukul pastu.. sbb da tentu2 ko je kena suspek kentut.. lol..
p/s- suka kentut depan orang tak dikenali.. ye la.. kalo dia nak pukul pon, aku leh tipu ckp ada penyakit.. lol

5. Masa bertumbok.. seyes beb.. dia paling afdal masa ko ngah bertumbok dan bersepak terajang.. memang la.. hati ngah panas.. muka berdarah.. kentot sudah.. brother tu kompem takde hal punya..Paling best kalo alasan korang bertumbok tu sebab dia kentut kt muka ko before tu.. lol.. tak caya orang boleh bergadoh pasal kentut? try sendiri la, kentut kat muka org sebelah ko.. haha..
p/s- teringat member kena kejar satu asrama dulu sebab kentut punya pasal..

6. Masa bersempit2 dalam kereta..
itu paling best.. ye la.. satu keta balun naik 9 org.. taknak sempit lak.. kalah ikan sardin dalam tin tu.. jenis kentut yang paling afdal ialah kentut sekuat hati.. memang la.. ngah crowded.. leh tuduh membe2 lain kentut.. hahah..biasanya tak sempat nak tuduh2 sebab semua ngah bising bontot sakit kena himpit dan kepala duk bawah ketiak membe.. lu diam2 sudah.. haha..
p/s- biasanya tak sempat nak kentut sbb lubang bontot masa tu biasanya sempit gak.. =(

7. Masa rumah jiran terbakar.. ni paling best.. asap lak ngah banyak.. apa lagi.. pegi la kat umah jiran ko yang terbakar tu.. then, masa ko pon ngah lari mintak tolong tu.. ko kentut je la sepam.. seyes orang tak pasan.. paling teruk pon dorg ingt ada asap kebakaran kt bontot ko.. lol.. tapi ko jangan buat masa umah ko yang terbakar.. kang ko sedap2 kentut, umah ko sedap2 je terbakar.. ok?
p/s- jangan kentut kt umah encik bakar.
.

1 comment:

Edrie Muhammad said...
This comment has been removed by the author.