PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Friday, February 20, 2009

hepi besday bobby!

Pehh bob! dalam diam2 umor lu da masuk 23 pada hari ni.. pehh.. lagi tua dari aku.. haha.. gua wish agar lu sentiasa hepi.. gua tau lu mmg sentiasa hepi.. kalo tak hepi pon masa lu nak mengeram dalam jamban je.. tu pon gua tau lu saja wat muka cmtu padahal dlm hati hepi.. tol tak? pandai tak gua memahami hati lu? hahaha..

Kita da bape tahun bkawan? macam da 5 tahun je.. gile btol..bapak lama.. haha.. jap gua nak refresh memory gua bsama lu..

->Kite penah bsama2 pulaukan si talam yang suka bertalam dua muka.. haha.. tapi si talam ni la penyatu kite beb.. kalo gua tak knal si talam, maka gua takkan dpt berkenalan dgn lu.. ye la.. dulu gua seram nak tego lu.. muka lu ganas dow.. rabak.. gua lak muka suci.. haha.. gua nak wat lawak gemuk pon cuak.. talam leh sound gua masa gua nak wat lawak dgn lu.. dem la.. hahaha.. takpe.. skang gua da bole bahan lu.. so takde hal.. haha.. gua still teringat kisah2 kita nyorok dalam guest room kt kelompok amanah uniten dulu.. haha.. gara2 nak lari dr talam punya pasal.. sanggup tdo situ... kalo kantoi dgn warden,memang mampus kita.. haha.. tapi puas hati ar.. tdo dalam aircond beb.. layan gle..

->Thanks la sbb dulu lu tolong gua ayat nad.. hahaha.. walaupon tak dapat, gua tak ralat sgt sbb gua dapat persahabatan dgn lu.. sori la ayat mcm gay sket.. haha.. gua tak sia2 bwk lu masa g dating dgn nad da membe2 dia.. at least dorg suka dgr lu berciter.. dan sbb lu la.. wa dapat bkawan dgn aie, nad, farra, mimie ikram, shah, lyd.. lu mmg ikatan kimia gua... hahaha...

-> Lu mmg best.. walaupon lu suka bercite sampai gua tak larat dengar.. lagi2 masa gua tdo umah lu.. rasa nak lempang pon ada.. cam arem tol.. lu borak mcm takde ending.. haha.. tapi tu la sbb gua suka kwn dgn lu.. at least suasana tak hambar.. ada je cite lu bole bikin walaupon lu asyik ulang2 tanpa lu sedari.. haha.. bahan sket..

-> Gua touching gak dengan lu.. sbb lu slalu utamakan persahabatan.. even kite sama2 badan besar, lu slalu bagi gua tumpang motor lu.. sonok mmg sonok.. tapi kesian lu la pastu sbb tayar motor lu pancit pastu.. huhuh.. takpe.. ni gua da ada kete.. gua pasti takkan susahkan lu dah.. kalo bole.. gua nak bwk lu jalan2 satu mesia.. tp lu payung la.. hahahaha..

-> Sori la bob.. dulu, ada ketika gua cm menepikan lu dalam idup gua.. gua tak angkat lu kol n sms.. masa tu gua cuba buang semua org dlm idup gua.. gler dow.. masa tu gua hampir2 kena buang uniten.. so tpaksa tumpu kt stadi.. ble result gua da ok.. gua cam segan lak nak g tego lu.. sori la bro.. gua ni kadang2 emo.. haha.. tapi last2 kite dapat gak bertego sapa.. cuak beb masa jumpa kt hospital serdang tu.. gua ingt lu nak belasah gua.. gua saja sengeh2 kaver padahal dlm ati cuak beb.. haha.. tapi ok la.. akhirnya sampai skang kite bkawan baik... boo nad n farra n mimie.. budget dorg rapat mcm kita rapat.. hahaha.. bahan sudah...

-> Kalo lu nak tau.. lu kiranya mmg btol2 kawan baik gua masa kt foundation dulu.. bukan apa... masa tu bdk2 lain mcm tak matured.. bosan dow.. xleh masuk.. nasib baik ada lu.. bole kita lepak2.. hahaha.. giler gak kehidupan gua dgn lu dulu..tdo kol 8 pagi.. pastu kol 4 ptg bangun.. then g makan kt upten dgn awek2 kita.. pastu da puas bahan2.. kol 7 malam balik bilik jap.. then kol 10malam kua bjalan2.. lepak hartamas ke.. kl ke.. umah aie ke.. stesen minyak project kt seksyen 7 ke.. then dalam kol 8 pagi balik umah utk tdo.. haha.. yg poyo skali ialah dan2 je nak stadi kt stesen minyak project.. haha... gua bwk buku tebal gle.. last2 datang lepak bodo je.. haha.. yg paling gua hot, boleh pulak kita ajar dan tolong awek2 ni mengulangkaji.. yang kite lak langsung tak stadi padahal esok tu kite pon test.. last2 dorg lulus.. kite gak failed... cam aram dow.. haha.. tp hati kering sudah.. even hidup kita cmni... lu tetap pegi kelas masa siang hari.. gua taktau ble lu tdo.. lu mmg hebat.. gua lak tdo je bile siang hari.. tak larat.. haha.. lgpon bosan foundation.. tdo pon leh score.. zzzz

-> Gua harap lu dapat jumpa awek yg lu nak.. ayat sudah.. bole dow dapat.. lu ada talent dow nak jadi bapak mithali.. gua dapat bayangkan lu wat lawak dgn anak2 lu.. lu mesti dpt jadi bapak yg chill.. haha.. tapi kalo takde awek pon takpe.. takde hal.. lu muda lg.. single mcm gua sudah.. tapi nanti kawen, jgn lupa ajak gua.. ajak gua jd pengapit pon ok.. haha.. gua teringin nak kipas muka lu yg cepat berpeloh tu.. haha.. lu jgn risau ar pasal jodoh.. gua percaya ramai awek suka nak jd awek lu pas dorg knal dgn lu.. lepas gua knal lu, gua nak je jd awek lu tapi gua mcm ada masalah jantina lak.. cmne dow? haha.. pape pon.. harap lu slalu lucu supaya awek2 ni tau lu mmg seorg yg komedian.. ok bebeh..?

-> Skang ni lu da keje.. gua gak tak habis2 stadi lg.. pape pon.. tq ar sbb slalu blanja gua.. gua nak blanje tp sket2 tu bole la.. haha.. takpe.. nanti gua da jd engineer, gua blanje lu.. takde hal beb.. kata blood brother kan? nanti gua senang2.. gua dtg subang lg k? sori la tak dpt dtg subang ari ni.. wish sudah.... k la.. gua nak chow da.. bye bro!

one more time..
HAPPY BIRTHDAY TO MOHD ADZALEZAN!!


**dari din mamak lu.. kiwak la lu.. lu la bg nama ni.. semua org da tau.. dem!**

8 comments:

odette said...

/me single eekeke

teRi said...

apa kena mengena dgn ko ni odet?
kata la ko nak ayat bob.. haha.. pe lagi bob? ayat sudeyyyy..

odette said...

/me malu2 smbil btul2kan tudung ekekke mcm gay ko ni isk -.-

akuxbiadab said...

tank u for u entri tapi kene up lbey sgt kang awek ingat gua best padehal gua mcm celake sebenarnya...name din mamak itu bukankah hebat...thanx again bro appreciate it

hackerzx said...

bob..aku igt boy..kawokaoakoa..

/me neves2..

odette said...

jadah gay neves -.-

ikan_pari@@ said...

[quote]lepas gua knal lu, gua nak je jd awek lu tapi gua mcm ada masalah jantina lak[/quote]

>Astaghfirullahalazim..

teRi said...

haha.. tu lawak nak hotkan membe2.. lol..