PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Monday, February 23, 2009

Tunang Aku Gay!

aku bukan nak cite pasal tunang aku.. awek pon takde.. tunang jadah.. dem.. tak pasal2 saham jatuh jap.. haha.. T.A.G je pon..jum2.. mari kite ber'TAG!


Rules:

  • It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag twenty people.
  • Use the first letter of your name to answer each of the following questions.
  • They have to be real...nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers.
  • You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.

1. What is your name: Shahairri


2. A four Letter Word: Solo (saja je promote diri sendiri.. huahau)


3. A boy's Name: Shahairri junior yang paling hensem dan best.. (kacak tak nama ni? ok nanti aku buh nama ni kt bakal anak aku!)


4. A girl's Name: Sherry.. (auw.. tak rela nyah..)


5. An occupation: Siti Nurhaliza Punya Suami (dem.. da ada org amik keje tu)


6. A color: Saya taktau kaler apa yg start dgn s.. mayb kaler sirap! eh.. sirap kaler pe? merah eh? erk..


7. Something you'll wear: Selipar aku yang masam gler.. (dem bau cagu.. tak tahan aku.. ok esok g pasar malam.. tukar!)


8. A food: Semua makanan yang dimasak oleh mak saya.. yumm sedapnya!


9. Something found in the bathroom: Spender sarol da 3 hari tak basuh.. siot la.. da berkulat.. kaokao..


10. A place: Sebuah tempat yang dipenuhi awek2 cun di mana mereka amat tergile2 kan saya.. haha..


11. A reason for being late: Sori.. Tadi ada amoi ngorat saya kat kedai hp.. tu lambat sket..


12. Something you'd shout: Sontot kang bontot ko.. haha


13. A movie title: Suparmanku Nama Sarol.. cite indon..korg mana tau sbb korg tak penah g indon.. huh!


14. Something you drink: Segelas air kosong yang still xsampai2 lagi sejak minggu lepas.. tercekik ni!


15. A musical group: Search.. ok takde idea nak wat lawak..


16. An animal:Seekor lalat bodo yg asyik kaco aku masa aku driving.. dem!


17. A street name: Sesame Street (lawak hambar)


18. A type of car: Sebuah kereta yang bole terbang sambil berak kuar emas.. eh.. takde ke?


19. The title of a song: Saya Lelaki Kacak (baru ubah lagu ni.. ok.. bole dibawak ke Juara Lagu.. lol)


Mereka2 yg wajib utk di'tag???

+ ajwin azeera.. ehem2.. +
+dells+
+aceed+
+ hackerzx +
+ diana rafar+
+abang api+
+ siti nurhaliza +
+ amoi kat kedai hp tu+
+ awek cun mana2 yg suka kt saya+

7 comments:

Ajwin Ajeera said...

suka2 je letak nma org,
ajwin azeera.
igt ape?
al-jazeera ke?
AJWIN AJEERA LA!!
haha

teRi said...

eh silap.. haha..
seyes dlm pale ni ingt al-jazeera yg arab tu.. dem.. cmne tau ni? kite ni cm ada ikatan kimia je.. dom amik subjek kimia! ;p

teRi said...

jom** taipo lak.. adeh.. kompem odet bahan.. T_T

odette said...

dom2 tgk wayang..ckp nk banje...
xoul dom2 join skali ekekkeke

xoul said...

wahaha..odet cendol dom!

odette said...

dom2 cendol aku banje...ekekkeke

teRi said...

cam gay dua ekor ni.. T_T