PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Monday, June 2, 2008

ke mana ko pergi cinta? pudu? lol

YOSHH!! TERI in da house!! wassup2.. yooo.. oyeah.. yoooo.. give me five! oyeah..
ok bosan.. tu je post kali ni.. huashuahsua.. ok2.. jgn marah.. tau korg tertunggu2 post baru dr aku... aku paham.. /me kacak..


haaaa.. nak cite apa eh? cite pasal ari ni? ari ni punya kisah tak habis lagi.. mls nak cite.. kang mana tau ada peristiwa lg best berlaku kt aku pasni.. huhu.. ok aku citer pasal semalam.. aku cite apa yang aku ingt la..

semalam.. aku bangun awal gle.. kol 1 ptg!! pehhh.. ok bagi korg cam lambat la.. bagi aku awal sbb aku tdo kol 7 pagi.. huhu.. aku sbnrnya kalo ikot asal tabiat aku, aku mmg takkan bangun.. tapi nasib baik awek cun kol aku.. huashsuahusa.. so ble da dikejutkan sore gemersik sorg awek cun, secara auto aku malas nak tdo balik.. lg1, awek tu mintak tolong.. so pegi la tolong apa yg bole.. hehe.. tibe2 lapa lak perot.. pehhh.. ok kena g makan ni.. aku pon sms awek tu, suh jumpa kt kedai makan je.. tapi takkan gua nak deting bdua je? oh tidak.. gua akan memanggil rakan2 seperguruan raja lawakku skali utk bsama ke upten a.k.a tempat makan plg dekat n sep minyak kete.. lol.. maka pegilah aku makan dgn ed.. aku nak kejut sarol tp dia cm baru tdo je.. so aku malas nak rosakkan mimpi2 basah dia.. lol.. btol sarol.. aku sayang ko.. bukan saja nak tinggal2 ko.. [alasan baik punya] hasushaushauhsua

so aku pegi la makan dgn ed je.. (p/s-ed dgn edrie tu org sama la gay)

then.. jumpa la awek tu kt upten.. ohh.. korg taktau eh benda apa yg aku nak tolong awek ni? aku nak tumpangkan adek kwn aku ni kt umah aku.. sbnrnya awek tu dgn bdk ni nak balik kampung dia, tp bus btolak kol 1130 malam.. so kerana gua kacak n syg kt bdk kecik, gua pon cube la tlg sket2.. muke dia cute.. tp tak bwk spende dgn tuala.. huashauhsa.. sian dia..

[p/s- aku lupa nak ckp, sarol n zul dtg masa kiteorg ngah makan tu.. sarol emo sbb tak ajak dia makan.. mana aku tau dia bangun.. hsuahsuahsua alasan2.. hehe.. jgn mare eh sarol syg]

selepas kami semua makan.. aku bwk la bdk ni balik umah aku.. aqbar nama dia.. comel gak la.. tp ade satu benda kelaka dia wat.. dia beli mentega dgn coklat apa ntah.. dia kata nak masak kek kt kampung dia nanti.. kelaka.. mau cair mentega tu dlm bus kang.. tp da tbeli.. so aku pau mentega dia tu.. huashausu.. yes dpt mentega free! hehe.. aku bukan pe.. aku tlg simpan mentega tu la gay, kang cair pe.. sape nak lap n cuci bas tu? aku gak.. lol.. [bjaya bg alasan utk pau mentega tu]

ble da smpai umah, rasa bosan lak.. bdk kiut tu da mula mesra2 dgn kwn2 aku.. ok la.. ramah.. aku baru lepas dia jap.. dia da main game bola dgn dol.. dgn sarol pon cm da kareb pe.. dok tgk anime naruto sama2.. pastu aku lak cm bosan sket n sangap karok.. so aku decide nak jalan2 karok kt alamanda dgn bdk2 ni semua.. bwk skali bdk comel ni.. sian dia.. bukan slalu dtg kl.. hepi aku tgk dia sonok nak ikot.. hehe..

ALHAMDULILAH.. aku cepat dpt parking kt alamanda.. berkat air kaki bdk kecik tu kot.. hsuahsuahsau.. mula2 tu nak g main game.. skali ramai gle bdk2.. malas aku.. bek karok.. so aku, dol, ed n sarol pegi la karok dgn kacak skali.. hentam semua lagu.. kasi bdk kecik ni teruja dgn kehidupan bdk u.. hsauhsaus.. pastu aku bg nasihat, kalo nak bjaya karok cm abang2 ni.. blaja la rajin2.. kompem pasni bole dtg karok kt alamanda puas2.. hsuahuas.. rosak bdk ni.. dia cm da tpengaruh.. ye la.. umor baru 13 thn.. da lepak dgn bdk2 senior a.k.a otai uniten.. hsuahsuahsua..

hbis je karok.. kiteorg g shopping.. aku teringin nak beli baju lengan panjang.. huhu.. tapi takde saiz je.. susah... badan aku ni saiz eropah.. stok saiz ronaldo je.. hsausuahsuahsu.. [padahal perot buncit, semua nak ketat, cmne aku nak pakai, sexy gle.. bdk2 ni bahan aku gay masa aku try baju2 tu..lol] takpe la.. aku pon jalan2 la.. bpecah dgn bdk2 ni.. yg bdk kecik tu ikot sarol n ed.. aku dgn dol jalan2 tgk baju lain lak..

ble kiteorg jumpa balik kt keta aku.. aku tkejut.. peh.. bdk kecik ni siap beli spende dgn baju baru.. ooo.. dia tak bwak skali baju dia.. kecian lak.. aku nak je belanja.. tapi tindak balas aku lambat.. takpe la.. tu ok lg.. yg plg kelaka.. ed pon beli spende gak.. haushuahsua.. bahan2.. hahaha.. yes kantoikan.. huahsuahau..

ok.. kiteorg da lambat ni.. balik2 je umah.. terus semua siap2.. ok pas semua mandi.. tiba2 malas lak.. sepatotnya aku nak teman bdk kecik ni n awek tu g hentian bas kt pudu.. tp tiba2 rasa penat n ngantok.. bdk2 ni pon semua da tak larat.. so aku ingt nak g anta bdk ni kt akak dia je la.. pastu tibe2, masa kami semua dalam keta, aku rasa semangat nak anta bdk ni ke pudu.. so aku pon sms akak bdk tu nak bgtau yg aku nak anta adek dia kt pudu.. kira jumpa kt sana la.. akak dia g pudu dgn kwn n sedara dia.. so pegi la kami ke pudu..

dalam perjalanan tu, kami sempat sesat.. huhaushauhsau.. nak lalu dpn istana negara, tp lupa jalan da tutup.. lama gle baiki jalan..adeh.. salah dol la ni tunjuk jalan... aushuahus.. yes! ade alasan smpai lambat.. hahahhahahaha.. [p/s- aku hentam je istana negara tu.. btol ke? husahsauhu.. demit.. pape pon salah dol tunjuk jalan.. tu plg penting]

sampai2 je.. jem gle.. tapi standed la.. pas parking kt tingkat 2 hentian bas pudu tu, aku dgn bdk2 ni semua turun la ke platform cari awek tu.. lol.. pas da serah bdk kecik tu kt yang berhak, kami pon bgegas cari kedai makan.. lapar beb.. kiteorg ingt nak g mcD yg bdekatan.. tapi pk cm mahal je parking nanti, so kami pon terus gerak dari pudu n menuju ke mcD sungai besi yang dipercayai lebeh dekat dgn uniten..

smpai2 je dah kol 12 tgh malam kot.. peh.. da lewat.. makan last kol 2,3 ptg td.. huhu.. lapa2.. ok semua lantak mcD tak ingt.. kalo korg baca post aku seblum ni.. aku cite psl tjumpa noni af5.. nak aku cite lg? JANGAN GEDIK.. baca la post tu.. penat la nak cite 10 kali.. lol..

da makan.. kiteorg pon balik umah.. RUMAH la sangat.. padahal kiteorg dok kt kelompok cendikiawan UNITEN je.. hehe.. balik2 je.. cm biasa.. koridor semua gelap.. n mcm biasa.. ed n sarol paling cuak.. hsaushuahsua.. pastu lari2 kt koridor.. huahsua..

smpai umah je.. tanpa byk bicara.. kami terus tdo.. tu je la kisah aku pada hari semalam.. di mana aku rasa pjg sgt.. melebihi 20 muka surat.. demit.. ok malas nak wat diari pasni.. bapak panjang.. masa ni la awek2 gua ym.. adoi.. pening nak layan mana.. nak tulis blog ke nak layan awek2.. husahsuaus.. takpe.. pada awek2.. kalo korg rasa aku lmbt bls ym tu, maknanya aku ngah tulis blog [kaver je.. padahal layan awek lain... hsuahsuahs]

ok aku rasa aku cm kacak n player ble ade blog ni.. sbb apa? sbb aku leh tipu korg yg aku ada ramai peminat.. husahsuahsuahus.. salam sayang dari uniten.. selamat malam pada kwn2.. gd nite!!

2 comments:

arch^t said...

pergh...babysitter
keje baru eih??
bolelaa tlg jagakan adik org
kehkehkeh ;p

teri said...

bole2.. lol.. tp dihadkan kepada adek2 yang ade akak cun je... huahsuahsua..
tapi kalo adek perempuan aceed cun, pon bole gak.. ;p