PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Sunday, June 1, 2008

2nd post.. lol

haih..
bosan lak.. nak watpe eh? aku cam sakit perot ni.. adeh.. alamak... cm kotor sket blog aku ni.. uahsuahsua..
arghhh.. ptg td makan megi laksa...
aku cm alergic dgn megi baru2 ni..
asal makan je.. usus cm ajak aku g toilet..
adeh..
tu la akibatnya makan megi dari kecik sampai ke besar..
so peribahasa kita pada hari ini ialah..
"makan megi berpada2, bukan apa, malas nak layan karenah usus besar kt jamban saja"
sori la kalo peribahasa ni cm saintifik sket ayat dia, biasa la..
aku kempunan nak amik kos sains hayat kt skolah dulu..
huhu..
arghhhhhhhh...
usus besar aku da meronta-ronta...
angin nos menjerit-jeritttttttt!!!
arghhhhhhh..
ok bye.. nak g toilet..

2 comments:

kar-el said...

klakar mat.... sape mata redup?? sape rosak?? pergh... kau tgk ed... kita yg mangsa, kita gak disalahkan... lol

teRi said...

apa yg ko ngarot ni gay?
aku tak paham.. ahushaushua.. tu la.. sebok baca blog org... aku tak edit lg.. lol.. pdn muka komen ko cm takde kena mgena dgn post aku nih.. hsauhsuashua