PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Sunday, June 1, 2008

HEHE.. AKHIRNYA.. SUDAH POST YANG KETIGA.. LOL

tadi aku tercerita pasal kos atau kursus dalam bahasa melayu atau lebih dikenali course dalam bahasa inggeris..bila cite kos ni.. aku teringat nape aku amik kos kejuruteraan elektrik & elektronik..nak tau nape? sbb dulu aku rasa aku macam ade kuasa elektrik..sahushaushau..dulu aku cm pelik n gler sket... suka main elektrik..mcm da kebiasaan umah aku blackout secara tiba2 sbb aku dok gatal main soket.. cucuk lubang soket dgn gunting.. ahushaushua.. mak aku ngamok gak la.. tp aku wat bodo je.. tp hebat gak la.. aku ni cam tak lut ble kena karen.. so mula la rasa kebal.. [padahal watt bape sgt.. setakat 10 watt je kot]

aku rileks je repair suis lampu toilet kt umah aku dulu.. budget gempak la.. tp kelaka sbb pastu suis toilet umah aku cm lg rosak ble aku da hbis repair.. aku tukar kutub dia je.. bila aku tekan je suis tu, terus aku kena karen + short circuit + blackout umah aku.. nasib baik mak ayah aku takde.. kalo tak, mau ngamok.. husahsuahsua..

aku ni cukup semangat dulu.. aku siap beli semua peralatan eletrik pe.. konon minat la semua benda yang bkaitan pertukangan atau elektrik.. korg jgn main2.. aku siap mintak hadiah besday dgn bapak aku lg.. aku mintak gergaji, tukul, kikir parut.. kelaka.. aku dulu gle pe.. mintak benda2 tu jd hadiah besday aku.. lol.. sudahnya aku hangat2 taik ayam je.. last2 semua simpan dlm stor.. ada la seminggu aku dok usung benda2 tu dlm umah.. hahaha.. seyes aku pelik dulu..
ada mcm2 citer.. nanti la citer.. dah kol 6 pagi ni.. ngantok beb.. pehhhhhh.. 6.38 pagi dah.. huhu.. tdo2.. lol.. bye! zzzzzzzzzzzzz