PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Tuesday, June 3, 2008

HASIL TESTIMONIAL FRENSTER ANTARA AKU DGN XOUL... husahsuahus

semua testimonial ni diambil dari frenster aku dgn xoul.. so.. harap korg phm format testi frenster.. ok? selamat mbaca.. =) [p/s- semua testi ini dihasilkan masa aku dgn dia ngah keje part time kt msc mmu.. hsauhsaus.. takde keje tol.. org lain bz wat keje.. aku dgn dia dok gelak2 bg testimonial.. kaoskaosk]

-xoul-
05/30/2008 5:07 pm
[17:05] syahhairie: ..
[17:06] syahhairie: oi
[17:07] syahhairie: jum toilet

pergh..ke'gay'an semakin menjadi2..ajak aku gi toilet..ko cite pasal terung ape td,aku xpaham../me noob

-xoul-
05/30/2008 3:43 pm
[15:41] syahhairie: bubu kata makcik ni mami kalo jumpa org kacak2
[15:41] mzulhilmi86: dia bantai je kut
[15:41] * syahhairie tsipu2
[15:41] syahhairie: makcik ni murah lak
[15:41] syahhairie: mamai**
[15:41] mzulhilmi86: dia puji psl ko blanje
[15:41] mzulhilmi86: jgn salah paham
[15:41] syahhairie: ko kena phm yg ko kena tipu..
[15:41] syahhairie: huahsuahsua
[15:41] syahhairie: mana ade bubu ckp cmtu
[15:41] syahhairie: taubat la
[15:41] syahhairie: nak kata aku kacak
[15:41] mzulhilmi86: ok testi
[15:42] syahhairie: aku bg duit sejuta pon
[15:42] syahhairie: lol
[15:42] syahhairie: haha
[15:42] syahhairie: siot lapehh..

bubu kata teri kacak..
/me mami*mamai

♥♥teRi BoGaD♥♥
05/30/2008 3:04 pm
[14:41] syahhairie: ?
[14:41] syahhairie: ko kt ne?
[14:41] mzulhilmi86: depan weipin punya tepi
[14:41] mzulhilmi86: asal dia baring2 nih
[14:41] syahhairie: ..

bukti ni telah diterima oleh bukit aman pada pukul 3 ptg td. dipercayai kejadian ini berlaku selepas mangsa yg bnama ****** atau lebeh dikenali xoul ditemui mati tua reput di bwh meja komputer msc mmu... punca maseh tidak dikenal pasti.. ada laporan mgatakan bahawa ada fabrik2 yg mudah reput mempunyai kaitan dengan kisah ini. buat masa skang pihak berkuasa sdg membuat tinjaun di pusat beli belah terkemuka di putrajaya. mereka mendapati mangsa pernah cuba tgk wayang yg btajuk narnia sorg2.. tp dihalang oleh seorg kanak2 yg bnama "aceed" atau "triplenoize".. suspek telah ditahan. ada beberapa org saksi telah melihat suspek dgn mangsa serta beberapa rakan mereka lepak di gsc alamanda. adakah semua ini ada kaitan.. siasatan masih belum tamat. sebarang berita terkini akan diumumkan. sekian terima kasih.

♥♥teRi BoGaD♥♥
05/29/2008 1:36 pm
[12:00] shahmi86: wawa x online eh
[12:00] syahhairie: on9 je
[12:00] syahhairie: lol
[12:01] syahhairie: dia tak tgk ym ke pe
[12:01] shahmi86: dier x aprove aku ke
[12:01] shahmi86: sob..sob

ni adalah bukti yg saya dapat dari ibu pejabat polis bukit aman berkaitan dgn kejadian rompakan malam td..msg ini dipercayai diterima sebelum mangsa yg bnama wawa dirompak gaji beliau.. Dipercayai suspek slalu menggunakan sistem operandi sebegini.. cube blakon utk add.. setelah add beliau direjek, beliau akan menggunakan alasan tsebut utk merompak gaji mangsa.. kejadian ni tidak dipercayai berlaku di suatu tempat msc mmu..pesanan kerajaan kepada gadis2 di luar sana, jika tnmpk cm id shahmi86 nak add anda.. sila approve utk mngelak sebarang kejadian buruk berlaku.. sekian terima kaseh..

♥♥teRi BoGaD♥♥
05/29/2008 12:05 pm
sdg kami enak mbuat keje smbil chat dgn rancak.. tiba2 dtg seorg wanita india duduk bhampiran kami.. lalu terdengarla satu irama indah yg enak menusuk telinga.. tibe2 kedengaran suara keyboard ditaip
[11:57] syahhairie: ko layan tak rap india?
[11:57] syahhairie: nak layan?
[11:57] syahhairie: bukak la hear fon
[11:57] syahhairie: haushua
[11:57] mzulhilmi86: wahaha
[11:58] syahhairie: haha
[11:58] syahhairie: arghh
[11:58] syahhairie: kuat sket volume
[11:58] mzulhilmi86: tekanan2
[11:58] mzulhilmi86: bubu layan je
[11:58] mzulhilmi86: pura2 pakai headphone

/me cuak tgk bubu angguk2 geleng2 smbil layan.. husahsuahusahu..

♥♥teRi BoGaD♥♥
05/29/2008 11:10 am
[11:06] mzulhilmi86: shahmi relek je
[11:06] mzulhilmi86: gaji dia brapa ribu
[11:06] mzulhilmi86: gaya org kaya
[11:07] syahhairie: ..
[11:07] syahhairie: dia bukan dpt cash ke td?
[11:07] syahhairie: ntah
[11:07] syahhairie: lol
[11:07] mzulhilmi86: 500+
[11:07] mzulhilmi86: mesti stended2 bubu gak
[11:08] mzulhilmi86: kalo dpt cash..pehh..
[11:08] mzulhilmi86: ok japgi ragut

p/s-bukti ni saya terima ketika sdg on9 ym di msc mmu.. diharap pihak bkuasa dpt mgambil tindakan yg selanjutnya.. sekian terima kaseh.. shahmi!! jaga2!!ade org nak rompak ko!! haushaushau

♥♥teRi BoGaD♥♥
05/30/2008 3:44 pm
[15:11] syahhairie: lol
[15:11] syahhairie: tgk testi baru
[15:11] syahhairie: haushaus
[15:12] mzulhilmi86: pehh
[15:12] mzulhilmi86: semua nk pes
[15:12] mzulhilmi86: ok xym ko dh
[15:12] mzulhilmi86: bye mesranet
[15:12] mzulhilmi86: haha
[15:12] syahhairie: haha

yela.. pasni tak paste dah.. aku phm.. ko tak suke aku paste.. ok aku janji.. aku cuba tak paste da pasni.. yg ni?? mana ade.. aku taip sendiri ni.. bukan paste..ko ingt aku ni tak mampu ke taip sendiri?lol.. seyes wei aku taip.. aku taip ctrl+v.. haushaushaushaush

♥♥teRi BoGaD♥♥
05/17/2008 10:47 am
di suatu tempat yg tletak di mmu
xoul: hi syg..
anis: ??
teri: apa ni xoul? kaco awek aku? demit!
anis: saba abg teri kacak.. jgn pukul xoul..
xoul: suke ati aku la nak panggil dia syg ke beskal ke opah ke? ko dulik pe?
teri: oooo.. ko wat lawak tak kelaka eh? siap ko.. anis.. pegang abg.. abg nak pukul dia..
anis: jangan la syg.. jgn pukul xoul.. i syg abg teri je..
teri: erk? seyes ke? ok2.. jum2 g pejabat tok kadi..
wani: eh asal aku ade dlm ni? lol.. scribble2..
teri: alamak! terlebeh sudah!

kesimpulan cite ni: keje la oi... jgn bcinta di pejabat.. koakaokao

PERHATIAN: SEMUA LOG CHAT NI ADALAH BENAR.. TIDAK ADA PERUBAHAH DGN YANG ASAL.. BAGAIMANAPUN AKU NGAKU LA.. YG LAST SKALI NI AKU REKA.. HUSAHSUAHSUA

6 comments:

XouL said...
This comment has been removed by the author.
XouL said...

asal aku ngan ko je ada..kang org ingat kite ada pape..post bubu ngan shahmi nye skali..haha

arch^t said...

kanak2??
apekah

teri said...

... dorg punya tak mantap.. lawak kite je mantap.. haushaus.. lg1, dorg punya post kdg2 takde kena mgena dgn aku.. kelaka la tibe2 cite psl korg lebeh kt cn.. aku pon nak capub gak.. tak puas capub lg ni sbnrnya.. huahsaushau

-ShaHmi- said...

ceh...siot je masukkan aku nye chat log dgn bubu...isk..isk......

teRi said...

demit.. kantoi dgn shahmi.. ahushauhsua