PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Monday, June 9, 2008

HEPI besday TO me!!!

hmmm.. apa eh yg bole aku cakap pasal hari ni?
my besday? hmm.. ntah.. cam hari biasa je.. takde pape yg spesel..
kecuali:


1. dpt 1st wish besday dr dol.. tp kelaka la.. dia sms aku 24 jam lg awal dr hari besday aku.. pejadah.. lol.. pape pon tq la.. even sbnrnya ko byk kutuk aku dr wish dlm sms ko tu..
2.nmpk muka sarol yg excited tgk aku smbot besday dgn main game pagi td..
3. dgr penjelasan dr sarol yg dia nak jd org 1st wish beday aku.. bosan la sarol.. alasan maxis ade prob la pe.. booo.. haushau.. by da way tq sbb jd org 2nd yg wish..
4. ed still nak ngaku beliau org 1st yg wish walaupon hakikatnya beliau just wish kt fs n wish tsebut awal 2 minggu.. [demit.. gua pon nak wish besday lu yg ke 24 hari ni la.. leh jd org 1st..haushauhsua.. bahan2]
5.keciwa dgn kareb2 yg bnama ed n sarol... pehh tgk wayang tak ajak gua.. ok putus kawan..
5.5. SAMBOT BESDAY DGN DOL.. TEPAT KOL 12, MAKAN McD KT KAJANG.. KUAR BERDUA JE.. KAWAN LAIN DA LUPA KAWAN.. BEST GAK SITU.. LEH TGK EURO SAMBIL REFILL AIR COKE.. LOL..
6.tgk muka dol hampa n moody ble kena titik 11-0 n aku teruskan rentak kemenangan game bola tsebut pada pagi besday aku..
7. dgr dol mbebel pada kol 4 pagi.. demit.. gua nak tdo takleh..
8.bangun lambat utk g keje.. demit.. kol 9am still atas katil, kul 915am gua da smpai kt mmu.. kacak tak gua?
9. gua tak mandi g keje.. demit.. hope semua org tak tau.. haushuas..
10. sir@ penyelia aku wat suprise.. tiba2 dtg salam aku.. "hepi besday teri", ujar beliau.. tharu lak gua.. smbil sorok bau badan gua yg tak mandi..
11. Pegi keje dgn pakai baju jersey GERMANY.. hauhsua.. kata mlm td GERMANY menang 2-0.. kasi capub sket [tibe2 semua org ingt aku ni fan GERMANY.. haha.. siap tanya score pe.. gua bedal sudah.. haushua.. ok podolski score 2.. tu pon gua google td.. haha]
12. dpt sms wish besday dari rahim, bubu..pastu mee kol wish hepi besday.. [kelaka.. mee tak ingt pon besday aku.. dia siap tanya 2,3 kali hari ni hari pe.. aku da kompemkan yg ari ni besday aku, baru dia wish.. demit..]
13. keciwa fish still tak wish.. dah kol 12 tgh hari ni.. cmni la.. ;(
14. aku ngah usya fs aku ni.. pehh.. ramai gak wish.. yg tak knal pon wish gak.. tq byk2.. kepada bubu, tq sbb wish nak 5 kali dlm fs aku.. hahaha.. tak lupa pada adlia, triplenoize, hawani, juniza, zul, omar, dells dan juga rakan2 yg lain.. tq sb ingt gak besday aku..
15. kdg2 aku nak gak korg suprisekan aku dgn besday party.. haha.. [maseh bharap]
16. malam ni aku nak makan kek secret recipe! yes.. gua nak banje diri sendiri.. hehe.. ok taknak bgtau korg, nanti korg pau.. hahaushushaus...
17.gua teringat ex gua.. mana wish? ok.. lupa.. kiteorg da lama off.. lol.. bab ni sedeh sket.. slalu dlm 3 thn ni, dia tak penah miss wish even kami da byk kali clash.. pape pon tq to my ex, dia je yg bg hadiah selama ni.. i will keep it as a khazanah negara..peace.. korg jgn nanges lak.. tibe2.. lol
18. and yang paling last.. tq sbb baca post saya ini.. tau korg minat baca blog aku kan? kan? kan? hsaushuahsu.. ok tau gua kacak.. yela2.. ok post kacak ini smpai di sini saja..

BYE~

5 comments:

kar-el said...

.... bila aku tgk wayang??? demam2 nak kuar pe... gila....

naga said...

pergh..nk gi secret recipe sorng2..sedeh gua..

Ikan_Pari said...

Lerr.. ari jadi kamu ke? ngape tak ngabo teman awal2. ape da. kalo tak teh ais segelas kat apten beres aje. kekeke. ape2 pn slamat menyambut ari jadi yg ke..? brape? rase2 kite nk dekat sebaye ye tak? 48!

kar-el said...

aaaa.... betul la tu... salih yakoob mmg 48 pun... khakhahka...

Ikan_Pari said...

ya dan itu orang dalam semak yang nyemak! ekekeeke