PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Tuesday, June 3, 2008

BARISAN PELAKON2 DALAM HIDUP AKU..

disini aku nak cite sket pasal watak2 utama dalam hidup aku ni.. takde la ramai sgt.. ade la 40 org.. tp cm tak muat je dlm ni.. so aku shortlist je.. huahsuahsu.. utk sesapa yg takde tu.. aku minta maaf, nanti aku ada masa, aku buh nama korg eh.. lol

teRi
: aku la tu.. lol.. hero dlm cite ni..merupakan pelajar ijazah kejuruteraan elektrik & elektronik kt uniten putrajaya, skang ni part time bz bkeje di msc mmu.. perasan kacak.. tapi sbnrnya tetap tak kacak n takde gf da setahun n mayb selama-lamanya, suke senyum n ketawa, cuba lucu pada tahap maksimum, minat bola n manchester united, suke main game bola, suka bkawan, layan lagu2 dr letto, nidji, nitrus[korg tahan la kalo aku main lagu2 tu 24jam.. hsuahsuas], mantain single[desperate nak awek sbnrnya.. hsaushau], tak lupa.. saya mix kelate, tganu n kl.. btol aku mix! moyang aku org afghanistan la oi! tolong la caya aku ni mix! haushauhsuashua..

sarol
: pembantu hero a.k.a kawan baik aku serta kawan housemate, superman wanna be [aku rasa ko jd suparman je la.. muke da ada mix belah sana.. hsuahsuas.. lol], dulu kecik muke dia cute tp ble dah besar ni.. [aku tak tgamak nak describe cmne.. shauhsauhsua], asal taiping n skang ni menetap di ampang, kuat makan[perot kecik dari aku, tp selera makan nak kuat lg..lol], kuat tdo[beliau perlu tdo yg secukupnya selama 12 jam utk tujuan metamoforsis], otai it[aku salute ko bab it.. mmg hebat!], slalu kata dia debab[aku tak tanya la oi], baik hati sbnrnya walaupun muke ko cm pakcik2 yg slalu lepak kt kedai kopi, mamat ni cm kelawar pon ade.. mlm tamo tdo.. pastu siang lmbt g kelas pagi.. pastu salahkan aku lak.. lol, tak penah ade awek, sentiasa masuk bilik aku cite pasal awek yg ym dia.. [padahal awek tu ym ko pasal eseimen je.. haushaushau]

edrie@ed
: org taiping yg sentiasa rasa tepeng lg maju dr kl.. boo.. mana ade lrt kt tepeng.. lol.. hsaushuahsua, kawan baik aku merangkap hekes wanna be.. pemalu ble di dunia realiti tapi penggatal ble di dunia maya.. haushaushau.. slalu bgn tdo awal.. muke cute.. tak reti masak nasi serta lain2.. tgn halus.. bela tupai.. muka cam tupai.. ramai awek minat.. hampir teror semua benda pasal it tp kantoi ble format pc, setting mirc, serta main game bola.. hsauhsausha.. cuba bmain game bola dgn aku.. tp kena titik 15-0.. boo.. hsashuahsua... cube lagi ok? lol.. takpe.. kesimpulannya ko tetap cute..

dol: kawan baik aku, org n9, sama2 minat bola.. minat manchester united, tgk bola sama2, dulu slalu sekelas.. skang ni sket2 la.. lol, beliau lebeh kepada kawan sepermainan game bola aku.. biasa la aku titik dia 45-0..hasuhsausu.. [ok tu tipu.. aku je kena titik sbnrnya], baru2 ni dia macam masuk air.. suke tanya aku macam2.. penat aku nak layan ko dol.. tolong la bg soalan yang matang sket.. cthnya.. abg ni kacak ke?, maseh single, muke macam stim sket, kuat mghafal, semakin power dlm bidang pengajian beliau, bakal bawak kete waja[ok gua da cop nak naik hari2.. hsuahsaushau]

fish: muka macam awek solehah, org n9, degil n suka melawan cakap aku[tapi aku menang gak last2, biasa la.. aku power speking n9.. hsuahsuahsu],kawan baik perempuan aku di uniten.. hehe.. mesti korg tak caya laki bole kwn baik dgn gal.. lol, dia kira best la.. sempoi, cun gak la.. ramai org minat kecuali aku.. lol.. takpe.. gua tau gua kacak.. lol.., giler futsal, suke tengok bola.. kira dia ni watak wajib la kalo aku g tgk game bola kt seksyen 15 tu.. tapi kelaka gak la.. dia tgk bola sama2 tp ble balik uniten, dia cite result lain kt bdk2 ni.. lol.. hsuahsua.. noob! lagi apa eh? kira semua rahsia2 aku dia tau gak la.. lol. rapat gle.. kdg2 aku anggap dia cm adek aku dah, kawan laki dia lg ramai dr perempuan.. bukan sbb takde pompuan nak kawan dia tp sbb laki ni best.. btol tak? hsuhaushsua.. dia ada la kwn baik pompuan.. cuma tak ramai je.. huhu, dia btindak ikot perasaan.. jgn risau, semua perasaan dia baik2 je.. hati kudus beb.. bole wat bini.. lol, dia mmg ikhlas ble bkawan, so pada org2 kt sana tu, jaga dia elok2 eh... dia baik sangat walaupon maseh mentah dalam bidang percintaan! huahsuahs.. tu la eden suh ekau baca novel cinta, ekau tamo! lol.. ;p

Xoul: aku knal dia sejak foundation lg.. baik2 cmtu la.. tapi skang ni lagi kareb.. hehe.. kawan chat.. suke bahan org bsama2... mmg best la mamat ni.. otak dia cm aku sket.. kire kalo bab mbahan org tu, dia la org plg cepat bsengkongkol dgn aku.. huashuahsu.. tp yang bezanya satu je.. muka dia mcm pemalu tp gatal bak kata bubu.. hsuashaushua.. ramai kawan wanita.. dia mmg baik gler.. seyes.. aku tak tipu.. muka dia cm tak bsalah.. peramah gak la.. tp dgn gal je kot.. husahsuahsua.. tetap single.. dia chill je.. lepak dulu.. otai it gak la.. padahal dia bdk sama course dgn aku.. best dibuat kawan dan juga best ble dpt naik kete dia tanpa byr minyak.. haushausa.. ok xoul.. aku da puji ko.. banje aku kfc esok...lol.. ok.. mlm ni.. tq.. bye.. hsuahsuaus

8 comments:

kar-el said...

lol.... aku suka post nie... tambah2 part tepeng maju tu... huahuhaua... rosak.... walaupun kau byk tipu dlm post nie... aku suka gak... hehe

NuraNa said...

wow..terry dah ade blog..cayalah..

teri said...

eleh.. ko tak ngaku btol apa yg aku ckp psl ko.. mmg la ko kaver cmtu..hsuahuashus.. cube tanya ed.. dia gak yg paham isi hati aku.. lol

XouL said...

yang baik2 tuh sumenye btol,yg jahat2 tuh semuanya tipu..jgn tertipu gadis2 diluar sana..dusta sume tuh..ni post terbest la aku rasa (psl byk puji aku)

p/s: aceed jeles,ok sok ko tulis psl dia plak..watak2 tambahan..

arch^t said...

teri mmg mix
chinese look lg
hakhakhakhakhakhak

to xoul:apekes org nk jeles??dusta belaka...teri jgn caye~lol

Ikan_Pari said...

tumpang tanye, teri ingin mencari awek? sila hantar on panas ke 39999. mungkin 1 syarikat akan melayan anda dan mungkin juga akan menghantar awek 1 alam ataupun 2 alam kepada anda. terima kaseh

NaGa said...

mcm gay..jgn caye ye adik2..saye single.

teri said...

cam gay ikan pari.. takde kena mgena dgn post aku ni.. lol ;p