PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Thursday, November 5, 2009

Lagu abang malas nak exam




bang, saya ada exam..
bang, mak saya pesan kena score sem ni.
bang, nampaknya saya macam malas nak exam..
bang, hati ni mulai tak tenang..

bang, tolong jawabkan exam saya,
bang, nanti bagi saya meniru esok.
bang, kang aku bakar nota ni.
bang, kalo tersilap jawab, mmg mampus, kalo tak jawab, lagi mampus.

bang, orang lain da habis exam, aku kena jawab exam esok..
bang, esok pagi saya kena pegi exam.
bang, kenapa saya perlu amik exam?
bang, kang best kalo saya dah keje macam abang.

bang, bosannya stadi!
bang, saya mau dewasa macam abang!
bang, saya nak ada makwe macam abang!
bang, saya taknak pegi exam!

p/s-brapa byk bang da. ni semua salah video atas la ni! huh!

1 comment:

inDah iNdrIana said...

jgn mls2..
p amek.. kang tak pasal2 ulang.. lek2.. bt tak tau jer