PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Friday, November 6, 2009

Cerita Pengembara Masa Yang Kelaka


Korang dah tengok cite The Time Traveler's Wife ni? Aku baru je tengok. Ok la. Biasa-biasa je. Walaupon tajuk dia pasal isteri pengembara masa tapi sebenarnya watak isteri dia tu takde la menonjol sangat. Biasa-biasa je. Ah yang sebenarnya semua watak dalam ni pon biasa-biasa je.

Tetapi yang buat aku rasa nak bahan ialah kebolehan atau kuasa hero citer ni. Ade ke setiap kali mamat tu travel masa, dia akan berada dalam keadaan kebogelan? Maksudnya dia travel masa just bawak body dia je. Baju, seluar, bra, dompet, jam tangan, kunci kereta, rambut palsu n boxer semua tinggal kat tempat asal. Sampai je tempat baru, dia akan kebogelan dan harus cari pakaian. Ye la. Da la sejuk pastu kang takot ada orang suspek dia giler seks lak. So, dia terpaksa la cari pakaian dengan mencuri atau merompak sesapa. Ada skali tu dia rembat baju pondan. Pastu ada orang nak langgan dia. Cam gampang. Hahahahaha. Last2 dia pukol je mamat tu. Bodo je.

Kalo aku, xnak la aku jadi pengembara masa camni. Pegi masa lain je, mesti kena bogel. Leteh la perot gua nak tahan nafas supaya nampak taff. Tu belum kira nak sorok bulu dada dan ketiak lagi. Huh! Filem ni gua kasi rating 2.5 dari 5 je la. Biasa je cite ni. Takde apa yg menarik sangat..

p/s- gua nyaris nak keluar awal lantaran bosan dengan jalan cerita dia yang amat klise. Naseb baik gua ngah bosan. Dapat gak la tdo dalam aircond free. kehkehkehkeh.

8 comments:

.ella ainnadjla. said...

xleh ajak teman tgk movie lah mcm nih... baru igt nk blnja..=p

teRi said...

haha. kalo cite best, org tgk la. hehe

Aidi-Safuan said...

stim ke tgk jantan tuh bogel?

teRi said...

aidi.. sila jangan gay sangat. ok? haha

sarahunny said...

aku dah tgk. aku rasa patot tuka tajuk cter nya "im kissing my wife when im back from travelling" or "kissing story" naik myampah aku..kiss belaka

teRi said...

haha. tau xpe.

- Gie - said...

hahaahah...
teri stim sbnrnye tu..

teRi said...

kelaka!