PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Thursday, January 22, 2009

hari ni lain seket..

wahh.. hari ni agak berlainan dari hari2 yang sebelum ini.. aku berpakaian kemas.. siap pakai kemeja semua.. pastu pakai sweater lagi.. kacak tak? tinggal tak pakai sampin je untuk lengkapkan kekacakkan aku.. haha.. siot adik aku kata cam orang umor 30-an je.. demit.. aku muda lagi tapi cam da botak sket.. siot la syampoo yang da luput tarikh! (alasan.. haha)

pagi ni aku bangun lambat sket.. yela.. da dewasa.. haha.. biasa aku da kua umah dalam kol 7 pagi sebab nak anta ayah aku g pejabat.. tapi ari ni.. kol 830 baru kua.. kacak tak? sebab apa aku lambat? sbb hari ni aku takya anta bapak aku g pejabat dia sbb dia ade appoinment dgn hospital.. so dia g la hospital dgn mak aku..

da wangi2.. da kacak2.. aku pon terus pegi ke parking lot.. keta mana aku nak naik ari ni eh? cewah.. macam byk kete sangat.. haha.. ok ari ni aku pilih kete special sket.. yeah.. hari ni aku bawak mercedez 200E.. kacak sket! hahahaha.. yeah.. apa lg.. wat muka tan sri la.. malas nak wat muka datok.. kang nampak cam orang tua.. lol.. pas sarapan semua.. aku g la pejabat..

pehh.. ari ni masuk pejabat dengan mudah.. takde kena tahan2 dari mana2 guard.. siot je.. aku bwk merc, korang terus tabik.. hampeh tol guard.. hahaha.. masuk2 je.. manager aku terus panggil semua. dia kata ari ni kena wat keje serius sket.. sbb earning kitaorg agak kurang dalam minggu ni.. aku baru nak post blog semua.. skali kena wat keje lak.. demit la.. haha.. erk.. asal aku asyik gelak je ni... mereng ke pe? aku pon buat la keje cepat2..yeah! bjaya hbiskan semua keje dalam kol 1.30 ptg.. pehh.. penat.. pastu lapa.. b4 g makan, tulis blog jap.. bosan ke entri ni? siot la.. wat penat aku je tulis sampai tangan mengigil.. pehh.. keciwa! g makan lg best! bye! (merajuk jap.. ;p)

nota kecil tangan mengigil:
seyes tangan aku mengigil ni.. leteh wat keje non stop dari kol 9 smpai 1.30 ptg.. huhu.. motif entri ni? saja je nak blagak dengan korang.. hahaha..

3 comments:

ekaz said...

bukan macam 30-an..
rupa tu dah macam 60-an..tgn pon menggigil..sgt la keATOKan!!

tokkadi said...

30-an kah? wah dah boleh kawin ni, g cari calon cepat, pastu menikah

teRi said...

cett.. gua maseh muda maa.. byk suwey kalo ckp itu olang tua.. haiyaa..
chi-si!

p/s- haiyaa wa talak ade calon.. macam mana mau cali jodoh? kalo ade, gua sulah lama nikah maa..