PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Monday, January 19, 2009

aku jadi artis??

sbnrnya td aku nak cite pasal nape aku tak jadi artis.. tapi aku taktau nak cite tipu apa kt korang.. hahahaha.. malas gle nak berpikir sambil wat keje part time kt opis ni.. ble malam lak aku cm penat gle.. tp masa tu la idea melimpah2.. arghh.. tunggu bulan jun la.. nanti aku wat mcm2 cite.. bole? hahahaha.. k la.. nak lunch jap.. da kol 1 ptg ni.. lapar2.. tak sarapan lak ari ni.. arghh.. bye..

2 comments:

ikan_pari@@ said...

>Lebih kepade bakal artis atau lebih kepade bakal bapak orang? Kahkahkah

teRi said...

.. aku tau.. ko la org plg laju yg akan komen walaupun post tbaru aku tu hanya kosong semata2... hahaha..