PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Thursday, July 15, 2010

Katakan Takpe!!




VS









Semalam gua pergi Bengkel Zam repair ferrari member gua. Ngah sedap2 lepak sambil pekena cokodok, tetibe ada mamat indon duk tersengih2 kat gua. Gua pon balas sengih balik sambil wat muka taff. Tiba-tiba..

Irwansyah: Rokok bang?
Teri: Aaa? Takpe2. Hehe.
Irwansyah: Tidak hisap? Waduh. Enggak laki kalo begitu.
Teri: Errk.. Jantung lemah. (sambil wat gaya saiful apek tunjuk jantung berdegup)
Member kat belakang: Kahkahkah *gelak macam setan*

Teri: ...


Kelakian sangat ke hisap rokok? Aku bukan tak penah try. Busuk kot. Dah la membazir. Pastu buat orang yang ko sayang ada masalah sistem pernafasan. Tu belum kes korang nak cepat gol lagi. Korang nak merokok?

5 comments:

Jazica Albek said...

oh teri xsmoke eh? bagusnya.

azi suka lelaki smoking. tataw la kenape, tapi rs pelik kalau tengok lelaki xsmoke. kira kalau nak cari laki, smoking tu is one of the criteria -_-"

tapi kalau kuat sgt pun tak suka jugak. rimas.

Ainee Cumi said...

alahai so sweet! terharu awek u kalau baca alasan u tak merokok ni

teRi said...

azi: haha. pelik gak ko. dlm keluarga ko xde merokok ke? aku bukan pe. keluarga aku da kena kesan2 merokok ni. history kitaorg mmg teruk la. lg1 bila da isap, mmg susah nak stop. ketagih kot. huhu. lgpon, dr hbis duit kt rokok, bek hbis duit kt makwe. huahuahauhau. zzz.

ainee: hehe. kalo ade awek. :P

Jazica Albek said...

abang2 aku ade jugak yg smoke tp setakat ni alhamdulillah takde yg kene pape. mungkin sbb abg2 aku bukan perokok tegar. isap kdg2 je.

haa idea last ko tu aku ske! haha :p

teRi said...

huhu. yg isap kdg2 tu ok. bole nak stop kot kalo kuat nekad. tp kalo yg tegar tu susah sket la. kehkehkeh. tau pon suka.