PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Friday, September 24, 2010

Komputer Dan Seks?

Kategori Entri: Seks
Kesesuaian Entri: Sesuai untuk golongan pembaca yang baligh sendiri.


Korang tau tak komputer/laptop sebenarnya ada jantina masing-masing? Haaa. Tak percaya la tu. Tu la korang taktau. Main beli je komputer kat lowyatt tu. Dah la kena tipu harga. Pastu entah-entah dapat laptop jantina pondan. Aku tau la sebab dulu aku keje lowyatt. Ni semua mainan aku je. Lain kali sebelum beli komputer, check dulu kat bawah tu. Biasanya kalo ada benda juntai-juntai tu kompem lelaki. Tapi kalo macam ade bentuk bontot tu, paham-paham sendiri la eh. KahKahKah.

Tapi ada juga komputer yang susah nak diketahui jantinanya. Memang kalo jenis ni, korang check 10 kali pon tak jumpa pape kat bawah tu. Bawak jumpa doktor sakit puan pon tak tentu lagi boleh tau jantina dia. Silap-silap doktor sakit puan tu kena kencing manis. Tapi korang jangan risau. Sebab aku tau camne cara nak check. Korang nak tau? Haaa. Korang ikot je step-step kat bawah ni:

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).

Save as = love u.vbs

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btol-btol suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?

Kalau dengar lelaki maknanya computer/laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya.... Pastu bila dah tau jantina, korang dah boleh namakan komputer/laptop korang ikot jantina masing-masing. Nak letak nama Adlia ke Ali ke Sarol ke Zulhilmi ke Syahid ke semuanya boleh. Ikot kesesuaian masing-masing. Pastu dah takyah nak segan-segan kalo nak kaler laptop dengan kaler pink ke pe kalo jantinanya pondan. Bukan apa, takot laptop tu krisis jantina je nanti. Ok? Baiklah. Selamat mencuba!

10 comments:

PsyCho Pop said...

Laptop aku pompuan doe!
Hakhakhak!

teRi said...

haha. byk laptop pompuan nampak gayanya. komon laptop suara lelaki pls!

.rafiq. said...

ltop aku gurl. amoi sexi pulak tu. bpk bestnye.

splattish said...

laptop aku brad pitt..same mcm tuannye

teRi said...

blah la jep. menipu tak agak2

solehah said...

hahaha pmpn gak! <3

Cik Agogo said...

utk ubuntu takde ke? rase tersisih sekejap.

teRi said...

solehah: cepat pakaikan dia baju kurung!
agogo: ubuntu? kena check kt buntut la. haha

ann.afie said...

ahh tak best pompuan -___-

Zuraini said...

eee...laptop saye laki! omgee..