PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Wednesday, March 23, 2011

Sebenarnya tadi gua sedang moody. Tapi tiba-tiba ada orang komen kat fesbuk..



Makwe Jepun: seronok dpt pujian mcm ni.haha.tengs teribogad.i'm your fan.:D

--------------------------------------------



Terus gua tersengih sampai malam esok punya tahun depan punya depan lagi depan sket lagi depan tarak pusing belakang punya.
Kehkehkeh

Monday, March 21, 2011

Tahukah korang?

1.Tahukah korang bahawa gua sudah lama private belog ini?
Sudah tentulah korang taktau sebab korang bukan hari-hari buka belog ni. Gua je yang rajin stalk belog sendiri. Baca sorang-sorang pastu rasa nak lempang diri sendiri.

2.Tahukah korang bahawa gua sudah delete twitter?
Sudah tentulah korang harem taknak amik tau sebab siapalah gua di sisi korang.

3.Tahukah korang kenapa gua delete twitter?
Sebab twitter ni hanya mengingatkan gua pada seseorang. Dan kini gua nak let go dia sebebas-bebasnya. Amacam power tak skill gua nak hilangkan ingatan? Kalau tak jadi gak skill ni, gua sendiri hantuk kepala kat monitor ni laju-laju.

4.Tahukah korang bahawa gua telah menahan dari menangis selama 3 hari 3 malam sebab habuk masuk mata?
Mestilah korang taktau sebab gua bukan duduk serumah dengan korang pon.

5.Tahukah korang apa yang korang taktau?
Peduli hapa sama lu orang punya taktau. huh.