PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Sunday, May 23, 2010

Kisah Hidup Seorang Gembala Kambing.



Pada suatu malam yang aman damai yang terletak di sebuah negara yang bernama Pantai Dua Butir, tiba-tiba..

Makwe: Pffft! Lipas!
Teri: ...
Makwe: Dem!
Teri: Ala lipas je pon. Bukan dia leh geget. Paling koman pon masuk dalam spender je. Lol
Makwe: Yes! Berjaya bunuh. Kesian tepon saya.
Teri: Eeeeewww


Dan 5 minit kemudian..

Makwe: Awak. Kenapa antar mesej kosong kt tepon orang?
Teri: Kehkeh.
Makwe: Fuck! Terpegang tepon!
Teri: HAHAHAHA
Makwe: Demmmmmmmmmmmmmmm!
Teri: WAKAKAKAKA
Makwe: Teri jahat. ;((
Teri: Wangi kan bau lipas? Hahahahhahahaha
Makwe: Taknak kawan teri! Huh!



PENGAJARAN:
Sayangilah haiwan ternakan anda. Hahahahaha.

Saturday, May 22, 2010

Mari Belajar Matematik Dengan Cikgu Teri.


1+0= 0
1+1= 2

2+1= threesome?



....






p/s- candid beb. kelam kabut gua capai dslr member gua. lol


.

Friday, May 21, 2010

The Vampire Diaries Season 1


Kadang-kadang aku kesian tengok korang. Minat series tapi tak tau nak download kat mana. Setelah aku berpikir masak2 nasi sambil goreng ayam, maka aku dengan ini mengumumkan bahawasanya akan meletak link series dan movie dalam blog ni. Korang just bukak link tu dan tekan button download sahaja. Sangat kacang goreng. Dan untuk series pertama memecah dara malam pertama pada hari Jumaat ini, aku bagi link series The Vampire Diaries Season 1. So korang boleh buat muka tak malu download kat bawah ni. Have fun.

The Vampire Diaries 01
Megaupload : http://www.megaupload.com/?d=EJW2X4JQ
The Vampire Diaries 02
Mediafire :http://www.mediafire.com/?mlmyyym1hzy
The Vampire Diaries 03
Mediafire : http://www.mediafire.com/?gqk12ymz52b#1
The Vampire Diaries 04
part 1 http://rapidshare.com/files/368235798/The.Vampire.Diaries.S01E04.HDTV.XviD-FQM.part1.rar

part 2 http://rapidshare.com/files/368236623/The.Vampire.Diaries.S01E04.HDTV.XviD-FQM.part2.rar
The Vampire Diaries 05
part 1 http://rapidshare.com/files/361443672/the_vampire_diaries_0105_hdtv_xvid-notv.part1.rar
part 2 http://rapidshare.com/files/361386113/the_vampire_diaries_0105_hdtv_xvid-notv.part2.rar
The Vampire Diaries 06
Mediafire : http://www.mediafire.com/?tynmanqdnqg
The Vampire Diaries 07
part 1 http://rapidshare.net/files/368235145/The.Vampire.Diaries.S01E07.HDTV.XviD-NoTV.part1.rar
part 2
http://rapidshare.net/files/368230703/The.Vampire.Diaries.S01E07.HDTV.XviD-NoTV.part2.rar
The Vampire Diaries 08
Mediafire :http://www.mediafire.com/download.php?znicj3tqzo0
The Vampire Diaries 09
Mediafire : http://www.mediafire.com/?5mmwm4yf2mm
The Vampire Diaries 10
Megaupload : http://www.megaupload.com/?d=EJW2X4JQ
The Vampire Diaries 11
Mediafire : http://www.mediafire.com/?hgkziyrzizb
The Vampire Diaries 12
Part 1 http://rapidshare.net/files/368236597/The.Vampire.Diaries.S01E12.HDTV.XviD-2HD.part1.rar
Part 2 http://rapidshare.net/files/368235475/The.Vampire.Diaries.S01E12.HDTV.XviD-2HD.part2.rar
The Vampire Diaries 13
Part 1 http://rapidshare.net/files/368235788/The.Vampire.Diaries.S01E13.HDTV.XviD-NoTV.part1.rar
Part 2 http://rapidshare.net/files/368235933/The.Vampire.Diaries.S01E13.HDTV.XviD-NoTV.part2.rar
The Vampire Diaries 14
Part 1 http://rapidshare.net/files/368234163/The.Vampire.Diaries.S01E14.HDTV.XviD-NoTV.part1.rar
Part 2
http://rapidshare.net/files/368234711/The.Vampire.Diaries.S01E14.HDTV.XviD-NoTV.part2.rar
The Vampire Diaries 15
http://www.megaupload.com/?d=E6DBO0HY

Mediafire:
part1 http://www.mediafire.com/?mlhgmzzi2wt
part2 http://www.mediafire.com/?uikkmj2mnm2
The Vampire Diaries 16
Part 1 http://rapidshare.net/files/371173889/The_Vampire_Diaries_missionw.com.part1.rar
Part 2 http://rapidshare.net/files/371173433/The_Vampire_Diaries_missionw.com.part2.rar
The Vampire Diaries 17
http://www.megaupload.com/?d=8WVLLVJ8

The Vampire Diaries 18
http://www.megaupload.com/?d=PSP496OD
Mediafire:
Part 01 http://www.mediafire.com/file/bdblhwoe4jz/hio-vd.118.2hd.part1.rar
Part 02 http://www.mediafire.com/file/7ldm54twc59/hio-vd.118.2hd.part2.rar
Part 03 http://www.mediafire.com/file/3yeuqnmdn1l/hio-vd.118.2hd.part3.rar
Part 04 http://www.mediafire.com/file/fgngmi3bwvm/hio-vd.118.2hd.part4.rar
The Vampire Diaries 19
Single link: http://www.megaupload.com/?d=B5WILHV2
Mediafire:
part 1 http://www.mediafire.com/?zzyjmdjd4ij
part 2 http://www.mediafire.com/?amw132zdgyy

The Vampire Diaries 20
Single link: http://www.megaupload.com/?d=UG2EOGLI
Mediafire:
part 1 http://www.mediafire.com/?0zzjwizzkgm
part 2 http://www.mediafire.com/?ycwnzjjzyiz

The Vampire Diaries 21
Single link: http://rapidshare.com/files/384648437/TVAP.S01E21.720p.HDTV.X264-DIMENSIO-thewarezscene.org.rar.html
Mediafire:
part 1 http://www.mediafire.com/?zythwommzwh
part 2 http://www.mediafire.com/?nx0uwmtgywt

The Vampire Diaries 22 (Finale)
Single link: http://www.megaupload.com/?d=LHETRS5N
Mediafire:
part 1 http://www.mediafire.com/?iewjliodgj2
part 2 http://www.mediafire.com/?dnnnzmziq3b

Menyelami Hati Seorang Blogger Yang Bernama Lelaki


Korang tau tak sapa nama Perdana Menteri Turki??
Anyone? Hmmmm????
????????????
Ok gua pon taktau.
Dan sebenarnya takde faedah pon kalo tau.
Ahh! Kalo korang nak tau gak, pegi gugel sendiri la! Huh.

Ok. Ade benda aku nak kongsi dengan orang atau perkataan yang sesuai dengannya, aku nak ajak korang mengumpat. Muahahaha. Ok! Nak tanya, kenapa aku tengok kebanyakkan blogger adalah wanita? I mean, yang aktif berblogging, aktif bloghopping, mostly adalah wanita. Lelaki? Ada la sket2. Tapi kebanyakkanya jenis stalker. Jarang update blog. Kalo ade pon, mayb 3 bijik entri dalam setahun. Tu pon terikot trend member-member wat blog, pastu kena paksa update. Dan mayb kalo dia update pon, cite pasal mimpi basah dia ke atau pasal porno ke. Zzzzz.

Gua paling bosan bile ade blogger lelaki yang wat pertandingan merepek-repek kt blog dorang. Pertandingan entri terkelaka la. Pertandingan blogger tercomel? Pertandingan MLM? zzzz. Sori la sebab bahan kaw2 tapi serius nak tau, apakah motifnya? Aku ok lagi kalo yang wat tu blogger perempuan. Dorang memang dilahirkan untuk membuat pertandingan, ok? Kalo tak, takkan ade pertandingan memasak? Btol kan? So apa pasal blogger lelaki ni pon gedik nak wat pertandingan yang agak annoying? Nak naikkan rating supaya boleh berbangga di komuniti blogger?? Komon la. Apa motif kita berblog sebenarnya? Bukan ke untuk berkongsi sesuatu dengan orang lain ke? Atau menulis isi hati dalam blog di mana tidak dapat menulis isi hati di atas kertas kerana takde pen? (gua memang seksis! suka kutuk lelaki lebih2! muahahah!)

Dan aku selalu tertanya-tanya kenapa ramai blogger skang yang nak sangat jd popular? Adakah untuk membuatkan orang tau yang saya ni hensem/cute tapi xpandai berblog tapi ramai awek/pakwe mudah tertipu dengan muka jambu/plastik saya pastu ramai makwe/pakwe bodoh tu add fesbuk saya? Aku tau tu korang punya blog tapi aku rasa korang macam mencemarkan nama suci blog je. Tu blom lagi bercerita tentang blog yang semata-mata nak dapatkan duit dari iklan2. Semak aku. Kalo entri dia best2 xpe, ni semua cite pasal kekayaan, kehenseman, kepoyoan. Euewwww. Geli mak ok? (ok tetibe gua macam cakap depan cermin)

Ehem. Ok. Berbalik kepada topik asal! Kenapa eh kaum wanita didapati merupakan kaum yang paling ramai suka berblog? Adakah disebabkan wanita adalah sejenis makhluk pemendam yang tidak dapat meluahkan isi hati yang tidak puas kepada dunia realiti atau wanita sememangnya makhluk yang suka menulis tanpa henti seperti membebel tanpa henti? Ok korang jawab. Aku bagi masa 1 minit kat korang untuk fikir.


...


...


...


...


...





Dah ada jawapan? Ok bagus. Saja je test IQ korang. Tepuk2!


Ok kite berbual topik yang baru. Mmmmm. Kebanyakkan lelaki yang berjaya dalam arena blog ni sering dikaitkan sebagai lelaki yang kesepian. Takde life. Pemalu di dunia nyata. Tapi kaya dengan imaginasi. Pastu makwe takde. Gua cakap xde makwe sebab kalo dah ade makwe, kompem tak sempat nak tulis entri yang kelaka, sebab makwe kompem akan jeles bila ade awek lain puji2. So kalo lu orang tengok gua macam da senyap dari dunia blog, tu maknanya gua dah kawen dan ngah bahagia denga makwe.



Ok! Dem kantoi kenapa gua berjaya dalam arena blog ni. Arghh!
Kena cari makwe camni! Huh! Ok bye malas nak update dah. Bye!



Motif entri?
lu pk la sendiri! assalammualaikum!

p/s-yela aku kebosanan. tu merepek. zzz.

Thursday, May 20, 2010

Botak Comel?


Siapa setuju
bahawasanya
orang kepala botak
comel?







sila abaikan kaler bantal pelok yang kekuningan itu. -.-
...


.

Wednesday, May 19, 2010

Kenapa gua asyik jiwang?



Sebab gua bosan! zzz


p/s- semua entri xde kena mengena dgn mana2 makwe. gua just bermetafora je. ok metafora tu pe? zzz

pls pls pls datang balik..



penah dengar ayat ni tak?

"if we love someone, let her go... if she come back.. she's urs"

........


ok ayat tu 100% rubbish!
asal kite perlu lepaskan orang yang kita sayang?
kalo dia sayang kita dan kita sayang dia, apa masalahnya?
komon! ni bukan wayang,
takdenya cik heroin nak datang balik pastu.
dia bz kot tengok fb pakwe lain. zzz.



however, aku xnafikan ade certain kes, dia datang balik, tapi korang tau ke sebab ape? sebab dia dah keciwa dengan orang lain! dan dah takde orang lain nak dia, lalu dia balik kepada pangkuan anda! so anda ni pilihan ke berapa?? kompem xde no kan? yela. b4 ni macam xmasuk dalam list pon. so korang rasa berbaloi ke sayang orang cmni?


ini adalah real life. kalo kite lepaskan dia, maksudnya kita akan kehilangan dia. believe me! aku da slalu lepaskan orang yang aku sayang. semuanya untuk blablablablabla. tapi the truth is, dia takde keberanian untuk menyayangi aku. so, marilah kita berdepan realiti wahai kawan-kawan! jangan takot pada bayang-bayang sendiri. jangan kejar sesuatu yang anda tak boleh dapat. semuanya tak berbaloi. carilah orang yang bole sayang diri anda dengan sejujurnya. Dan satu lagi pesanan aku, jangan cuba bercinta dengan orang yang baru putus cinta, sebab dia tak nampak kita pon. dia hanya nampak bekas orang yang dia sayang. serius. kalo tak caya, suh dia g wat check mata kat klinik. lol



so kesimpulan dari semua bebelan ini adalah..

pls pls pls kamu jangan nakal. sekian. wasalam.


Lu Orang Ingat Senang Ke Nak Jadi Artis Macam Gua?




Dalam 2, 3 hari lepas, gua baca suratkhabar Mingguan. Semuanya kisah artis nak bercerai. Mak gua da bebel-bebel. Gua wat bodo je. Bagi gua semua ni lumrah dunia. Tak kisah la awak artis ke, nelayan ke, pemain bolasepak ke, kalo awak tak pandai jaga rumah tangga awak elok2, kompem akan ada masalah.

Gua paling meluat bila ada orang nak salahkan pihak lelaki 100%. Padahal yang tuduh ni, taktau kisah pon. Dah la pihak perempuan suka sangat ngadu macam2 kat media. Kata nafkah zahir tak cukup la. Aksi di ranjang tak mencapai durasi 30 saat la. Pastu orang luar yang dengar cerita-cerita dari sebelah pihak perempuan ni akan terus saja meletakkan kesalahan pada lelaki tanpa berhenti di mana-mana hentian RnR. Ini bukan sahaja mengaibkan pihak suami, malahan memalukan diri sendiri dan juga menjatuhkan martabat wanita. Apa benda duk cite2 pasal hal dalam kelambu kat media? Setel dalam mahkamah sudah. Ntah2 terus berdamai selepas balik rumah beraksi malam pertama.

Biasanya orang hanya dengar luahan dari seorang isteri tapi pernahkah korang dengar luahan dari seorang suami? Ingat dia tak penat ke nak layan isteri yang perangai macam-macam? Nak itu la, ini la. Ntah-ntah gadoh sebab suami dia tak beli langsir umah je. Lupa nak beli belacan? Lupa nak mainkan game Farmville di Facebook?? Mana kita tau? Yang gua tau, ketika orang perempuan tengah marah, mereka akan mudah melatah dan mengeluarkan perkataan itu secara percuma.

Gua sangat menghormati perempuan yang sanggup bersabar dengan karenah suami dan bkerja keras memelihara rumahtangga beliau. Orang macam ni takkan mudah melafazkan permintaan cerai dengan sewenang wenangnya. Biasanya dia akan cuba bertahan sedaya upaya. Dan bila macam dia memang dah tak tahan, baru dia give up. Dan bila nak mintak cerai pon kool je, tak kecoh2 kat media prima. Dia hanya nak setel cepat2 pastu bina balik kehidupan baru dan hidup aman damai tanpa susahkan sapa-sapa. Yang ni, memang gua sapot la kalo nak bercerai. Better bercerai dan start new life. Dunia tak kiamat tanpa suami atau lelaki. Dan perempuan camni akan jadi kegilaan lelaki-lelaki serigala di luar sana. Ok bahan lelaki nak over. Wakakakaka. Mampuslah. Lelaki memang gatal. OK FULLSTOP!

Dan sebagai seksyen tambahan, gua tak nafikan ada yang suami yang sememangnya menjadi punca kepada keretakan rumah tangga dek mempunyai perangai buruk yang macam lebeh kurang seekor babi kuat menyondol pokok pisang lalu mengawan dengan pokok ubi. Malah memang ramai lelaki yang macam tu. Ok persetankan lelaki yang bodoh macam tu sebab masih ade berjuta lagi lelaki-lelaki baik yang single macam gua yang tetap akan menjaga makwe atau bakal bini dengan sebaik-baiknya tanpa menyebut perkataan cerai sewenang-wenangnya. Ok terpromote diri sendiri lak. lol

Tapi bagi gua, semuanya sudah terang bersuluh. Semua orang ada kesilapan masing-masing. Tak perlu kita saling menuding jari antara satu sama lain untuk mengelak dari mengaku kesilapan sendiri. Apa yang perlu kita buat adalah sedari kesilapan kita dan perbaiki balik kerosakan yang telah kita buat pastu make up cantik-cantik kasi laki sonok bila malam pertama menjelma. Kalau anda sayangkan keluarga anda, buat yang terbaik untuk mereka! Jangan biarkan anak-anak kita menderita tak makan kfc selama 14 hari. Sekian syarahan percuma dari Dr Teri Mohd Shahairri yang didatangkan khas dari Jerusalem. Wasalam.


Pesanan penaja:
Ingatlah orang yang tersayang ketika memandu.

Tuesday, May 18, 2010

Kejar.

Ade orang suka mengejar.
Ade orang suka sangat dikejar.


AKU?
Aku da bosan mengejar dan dikejar.
Mostly aku yang mengejar.
Mungkin sebab tu aku dah bosan.
Kejar benda yang tak boleh nak dapat.


Aku cuma nak berjalan bersama-sama dengan dia.
Kita tak perlu rushing ke mana mana kan?
Kita boleh jalani kehidupan ini bersama-sama.
Penuh dengan syukur dan nikmat.
Sama ada susah atau senang, kita tempuhi bersama.



Serius sangat penat wei bila berlari.
Banyak tenaga habis.
Kasut pon makin haus.
Tekak kompem haus!
Dan aku pon makin kurus.


Hairan kan?!
Orang kata bila kurus,
kita nampak lagi segak dan hensem.
Tapi kenapa aku tak hepi?
Bukan ini ke yang aku cari-cari?


Hmmm..
Mungkinkah bukan ini apa yang aku cari??
Aku cari apa eh?
Kegembiraan mungkin?
Sapa tau? Awak tau? =)

F.R.I.E.N.D.S



Skang ni gua ngah layan series FRIENDS. Ada 10 season. Manyak syok wor. Dah la kelakar gile babi. Awek yang berlakon pon semua cun gile babi. Dan gua memang suka semua pelakon-pelakon dia. Watak dorang semua ade keistimewaan masing-masing. And yang paling best dorang pentingkan semangat setiakawan macam yang gua selalu buat. Gua nak sangat ada kawan-kawan macam dalam series tu. Hohoho.

Tapi watak yang paling gua suka skali adalah Chandler. Mamat ni da la hensem cute pastu kelaka gile babi. Dah la lawak dia semua perli baik punya. Ayat dia memang terbaik. Paling mantap! Hahahaha. Kadang-kadang gua rasa gua dengan Chandler macam tak jauh beza. Mungkin kaler bibir je berbeza kot. zzzzz.



CHANDLER BING = MY IDOL



p/s- Klik sini untuk download F.R.I.E.N.D.S

.

Monday, May 17, 2010

Nasihat Seorang Pakcik Jutawan.



Pakcik kepada kawan aku kepada kawan aku pernah berkata.



"Kita tak boleh selalu ada untuk 'dia'."


Btol ke weh?




p/s- Kalo btol, gua nak lari ke Tokyo. Kompem gua takde untuk 'dia' pasni. Lol

Rahsia Di Sebalik Remote Astro PART 2



Sambungan dari entri di bawah ini..

Pisau Rambo gua hunus macam keris Taming Sari. Gua acah-acah pisau tersebut pada patung model baju dalam. Orang ramai lari bertempiaran tanda ketakutan yang amat sangat. Gua still wat muka ganas macam dah 14 hari tak makan nasi. Kemudian gua jeling ganas kat minah yang ada dalam kaunter cashier tu. Minah tu dekat 10 kali telan air liur sambil geget bibir. Kemudian, terus gua sound..

"Askum kak, remote ni rosak la. Nak tukar bole?"

"Bole2. Jap eh. Zamjad.. oooo Zamjad.. Ada orang nak tukar remote ni".

Gua berpaling ke belakang. Gua ternampak lembaga yang berbulu kerinting di tangan dan dada melambai-lambai menyuruh gua supaya datang kepadanya dia. Gua simpan balik pisau Rambo dalam spender. Dan gua melangkah dengan penuh gengster ke arah lembaga tersebut. Dari jauh macam mamat bangla. Bila da dekat, OK KOMPEM BANGLA.

Gua menganggap mamat bangla ni macam tak reti bahasa je. So gua pon cuba menggunakan ilmu bahasa isyarat yang penah gua pelajari dalam library dulu untuk menjelaskan kepada beliau berkenaan masalah yang gua alami. Kelihatan beliau buat-buat paham dan berkemungkinan besar sebenarnya memang tak paham. Gua pasrah.

"So mau tukar?", tanya beliau secara mendadak.

Gua terus mengangguk tanda setuju tanpa mengeluarkan suara kerana malu tak menyangka beliau sebenarnya paham Bahasa Melayu. ZZZZZZZZZ

Gua passing remote lama tersebut. Beliau menerimanya dengan hati yang terbuka. Kemudian beliau mengambil remote baru yang masih elok tersarung dalam plastik, seterusnya membuka plastik tersebut, lalu mengeluarkan remote baru tersebut, dan seterusnya memberi kepada gua. Gua menyambutnya dengan penuh kegembiraan.

Tetapi yang amat haramnya, dia amik balik remote lama gua tu, pastu letak balik dalam plastik baru tu dan letak balik kat tempat jual tu. Gua dah mencarot keriangan. BABI LA PUNYA BANGLA! Memang la takde orang tau remote mana yang boleh pakai kalo dorang wat camni!!

Gua dah malas nak kisah dengan lu orang. Lantak la. Suka ati lu orang la nak niaga macam mana. Janji remote gua dah ok dan gua tak perlu datang lagi ke Warta.

Balik-balik rumah je, gua terus melompat-lompat keriangan. Senyum bahagia. Pasti hidup gua akan tenang dan aman damai menonton ASTRO selepas ini.

Gua masukkan bateri dalam remote. Gua sempat wat peace sebelum tekan remote tersebut dan..













MACAM CILAKA! REMOTE NI PON ROSAK GAK! !@#$%^&*#$%^&!!!!!!!!!!!!

Sunday, May 16, 2010

DSLR Untuk Dijual



DSLR 1000d Canon 2nd Hand untuk dijual.

Free Gift: No tepon Teri.

Sila komen untuk tanya harga atau just ym aku.


id ym: syahhairie

Saturday, May 15, 2010

Rahsia Di Sebalik Remote Astro PART 1


Pagi tadi gua pergi Warta dekat Bangi. Warta ni lebeh kurang macam Alamanda kat Putrajaya. Ada wayang, karaoke, pusat beli belah dan bermacam-macam lagi kedai yang menipu darjah dan bentuk modal intelek yang mempengaruhi amalan perakaunan manusia. Tapi bezanya Alamanda dengan Warta ni satu je. Nak tau apa? Ok malas nak bagitau.

Tujuan gua datang ni satu je. Nak tukar balik remote ASTRO yang gua baru beli hari tu. Dah la harga dia mahal gile babi pastu bila nak guna, tak boleh plak. Panas la ati gua. Tak pepasal kena datang balik. Membazir minyak kereta gua! @$#$%^*!!!

Yang paling gua menyirap limau, masa beli hari tu, gua cuba nak test remote tu dulu tapi dorang tak bagi test lak. Dorang cakap, kalo rosak, boleh datang tukar balik. Gua malas nak bertekak panjang. Bini pon da sebok sms suh balik kasi nafkah batin. Pas gua bayar, terus gua gerak balik rumah menunaikan tanggungjawab sebagai seorang suami.

Selesai menunaikan hajat, gua terus test remote tu. CILAKA. Tak jadi pe. Gua cuba salahkan bateri. Selepas puas memaki bateri, gua pegi 7 Eleven, untuk beli bateri baru. Habis dalam rm10 gak la. Tapi tetap tak jadi pe. Memang gua hangen satu badan. Tambah hangen, mak gua lak bebel-bebel kata gua tak pandai beli barang. Ok gua memang berdendam dengan orang Warta kali ni. Tak pasal-pasal gua kena datang balik untuk tukar balik remote tu. Grrrrrrrrrr!

Sampai-sampai je kat Warta tu, gua terus tendang meja kaunter cashier Warta tu. Terkejut semua orang kat situ. Gua buat muka langsi. Ada budak-budak kecik menjerit terkejutanberuk. Menanges tak henti-henti. Serigala duk menyalak macam nampak hantu Neng Nak. Makcik-makcik kat situ pulak semuanya meraung-raung. Gua wat tak paham je. Malas nak memujuk. Pastu datang 4,5 orang pakcik polis cuba nak tahan gua. Tapi bila gua selak zip seluar gua, kasi nampak pisau Rambo, dorang terus berundur. Gua buat muka ganas. Tiba-tiba petir sabung menyabung.




Bersambung..


.

Thursday, May 13, 2010

Apa Fungsi Sebenar Hati Kita?

Baru-baru ni aku rasa pelik. Asyik rindukan seseorang. Rindu sapa ntah. Jantung asyik debar2. Nak kata aku suka sangat kat dia, rasanya macam tak. Baru knal kot. Jumpa pon baru 2 kali. Tepon dia pon baru sekali. Tapi seyes aku rindu dia. Rindu nak chat dgn dia. Rindu nak tengok dia taip 'wekkk'. Dem! Aku pon da tak paham fungsi hati aku ni. Perlu ke hati ni berdenyut untuk orang lain?

Friday, May 7, 2010

Good Bye Dunia Single!



Gua ingat nak tukar nama blog la.



Lu orang rasa,
sedap tak kalo gua bagi nama


Si Penjual Laptop Dalam Dilemma Tak Reti Nak Jual Laptop??