PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Thursday, May 28, 2009

Muka Gua Masuk Berita Harian!

Pada pukul 10 pagi tadi, ketika aku ngah rancak bermain facebook di opis, tiba-tiba aku didatangi sebuah panggilan dari seorang kawan lama..


Jawa: Wei kacak! Ko kt ne ni?
Aku: Kat opis la.. asal?
Jawa: Gambar ko masuk surat khabar dow!
Aku: Jadah!
Jawa: Btol.. kat berita harian..
Aku: Harem btol!! apa kes lak ni tibe-tibe muka gua masuk paper!


Maka tanpa membuang masa, aku pon cepat-cepat membukak laman web berita harian..







FAK!! GAMBAR AKU!!













Nak tau nape muka aku masuk surat khabar? Korang baca la sendiri kat SINI

18 comments:

Nurul Hana Zakariah said...

hahaha!~
style aa~

lyana said...

mcm bangla..

Bok said...

aku sokong. mcm bangla. btw, good game last nite. mu mmg patut kalah. hohohoho!

bB sYasYa said...

real ke ni?

qishie said...

yang kanan tu ko kan?

gila aa

kena kurung pun tapi along tu providekan
internet.

patut tgk ko selalu on fb

Seri said...

kakaak..tak ngaku member ah..!!

g sane..g.. 50 sen pon nak pinjam.... ceh.

zeyra zaha said...

LOL is this for real?? hihi

wunny_hunny said...

hah!
mmg da agk da dr awl dlu~
mmg tepat sgkaan ku pagi td! =p

jajaoohjaja:) said...

wah kena kurung merana berdarah darah luka jiwa raga pun boleh update blog lah teri Bo nie.
wahh salut salut!
heee(*^__^)

matematiktambahan :: alah tu pun nk tutup muka,bkn selalu dapat masuk paper..malu malu kucing konon. heh:)

Budak Panjang said...

bodoh lagi hodoh.

hackerzx said...

sheit..rmbt cm aku..tp tangan cm ko..ok sah ko..lol

Amanitium Cho said...

bodo la sial. walaupun rantai yang korang pakai tu sama, aku tau tu bukan kau. sbb tadi aku baru nampak kau main bola, joleon lescott.

akizaki said...

"wa bkn ah long, wa cuma mau tolong"

Aidi-Safuan said...

lenkali wat la posing maut sket cam dalam tahanan guantanamo bay.baru la kacak

niEna hailani said...

isykk...
along tue mst seorang yg bijak..
coz dlm thnn still ley on9..
hebat2...
kirim slm dekt itu along...

teRi said...

haha.. dorg suda kena tangkap.. sebab tu gua lepas.. wakakak

Ikan_Pari@@ said...

Tahniah. Anda jadi masyhur juga akhirnya.

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室