PENGIKUT-PENGIKUT SI KACAK!!

Sunday, April 5, 2009

Lagu Ini Untuk Abang Teri..


Teri maafkanlah aku
Karena ku tak bisa temanimu
Teri lupakanlah aku
Jangan pernah lagi kau temui aku

Kau lelaki terhebat
Yang pernah singgah di hatiku
Kau lelaki yang tabah
Aku mohon lupakan aku

Sudahlah jangan menangis lagi
Ku rasa cukup sampai di sini
Mungkin di suatu saat nanti
Kau temui cinta yang sejati

Sudah cepat lupakanlah aku
Jangan pernah ungkit masa lalu
Ku takut kekasihku pun tahu
Kau pernah menjadi simpananku

Teri…

Kau lelaki terhebat
Yang pernah singgah di hatiku


notakecik:aku tau ex aku nak kasi aku lagu ni.. tq! =)


12 comments:

Ikan_Pari@@ said...

++Ni cilok dari mane ni? (=_=")

qishie said...

ya tuhan~~~


kenapakah muncul manusia perasan begini?


zzz

Tupai Karan said...

Nabi s.a.w. bersabda, maksudnya: " Allah tidak akan menerima amalan yg ada di dalamnya riak sebesar biji sawi."

Heheh.. bawak2 bertenang ye ;)

TeD said...

kah kah kah... best betul la lagu ni... boleh la ko propose kat student AF untuk final nanti... ;p
muehehehhee ;p

Bok said...

tiba-tiba rase nak pijak muka sendiri.

bvlgarigirl @ Arianna said...

ahakssss

crashnburn said...

jiwang siut~ haha teri gedix~

vidadarisakura said...

astaga!!!!!!!!!!!!


mengucap weh sebelum aku langgar ko pakai lori.

kimisai said...

laaaa...aku ingat lagu untuk JOHN TERY (chelsea) tuh...bru ingat nk HTR kat EMI muzik....hohohoho

*sowie menyampok...kahahaha

.kakijalan. said...

weh ko da boleh jadi tunjuk ajar ku sifu ni!

ayin jemin a.k.a ain said...

lagu buatan sendiri yek..
hehehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇